Escada Summer Festival Eau de Toilette Naisille

Escada Summer Festival Eau de Toilette Naisille
Escada Summer Festival Eau de Toilette Naisille
100 ml
49,50

Koodi: ESC01741 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
torstai 22.4.2021
UPS Air Mail
tiistai 20.4.2021

Kuvaus Escada Summer Festival
Ainesosat

Ehdoton ykkönen! Sellainen on naisten Eau De Toilette -tuoksu Escada Summer Festival, aivan kuten lyömätön kesäfestivaali Coachella, jonka innoittamana tuoksu on syntynyt. Kaikki vuoden suurimpaan musiikkitapahtumaan kuuluvat elämykset ja tunteet ovat nyt tuoksun muodossa, ja sinä voit nauttia niistä mielesi mukaan.

  • hedelmäinen kukkaistuoksu sopii parhaiten kesäpäiviin
  • rajoitettu erä 2021
  • täydellinen tuoksu nuorille naisille

Tuoksun koostumus
Heti alkuun virkistäviin jääpaloihin vivahtavat kirsikankukkien nuotit lennättävät sinut cocktailbaarin luo. Seuraavaksi ympärillesi leviää raikkaan mandariinin ja huumaavan makean jasmiinin tuoksu. Ripauksen aistillisuutta kokonaisuuteen tuo puhtaan mausteinen santelipuu, joka erottuu parhaiten voimakkaimman tuoksun haihtuessa.

Tuoksun tarina
Auringon paahtama Kalifornia, tanssi, paljaat varpaat ruohikolla, cocktailit, ystävät, musiikkimaailman tähdet ja vaikuttajat, ilotulitusten räiske – tämä kaikki on erottamaton osa amerikkalaista Coachella-musiikkifestivaalia ja nyt siihen kuuluu myös Escada Summer Festival -tuoksu.

Hajuvesipulloa koristavat punaiset huulet, jotka kuvaavat erityisesti tämän festivaalin kävijöiden näyttävää meikkiä. Tuoksu on kuin luotu millenniaaleille ja Z-sukupolven edustajille, jotka rakastavat kesää ystävien seurassa ja festivaaleja.

Tärkeä huomio

Keep out of reach of children.

Flammable.

Koko teksti

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
jää, Kirsikan Kukka
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Arabian Jasmiini
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Santelipuu
Tuoksuluokka
kukkainen, puumainen

Arvostelu Escada Summer Festival