Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Lipstick Muotoileva Huulipuna

1×
Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Lipstick Muotoileva Huulipuna
Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Lipstick Muotoileva Huulipuna

Kuvaus Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Lipstick
Ominaisuudet

Kaipaatko huulia, joita kaikki kadehtivat? Muotoileva huulipuna Estée Lauder Pure Color Envy tuo huulillesi loistavan värin samalla pyöristäen ja muotoillen niitä kauniisti. Huulipuna sisältää monivärisiä pigmenttejä, jotka korostavat huulten muotoja.

Kosteuttavan yhdisteen sisältävä voidemainen koostumus tuntuu huulilla miellyttävältä koko päivän, ja värivalikoimasta jokainen nainen löytää oman ihonsa sävylle sopivan. Kätevä, ainutlaatuisen muotoinen applikaattori myötäilee huulten muotoja ja levittää huulipunan täydellisesti. Tämän huulipunan avulla intensiivisen väriset ja aistillisen pehmeät huulet ovat aivan ulottuvillasi.

Ominaisuudet:

  • tasaisen väriset ja kauniit huulet jopa 8 tunnin ajan
  • muotoilee ja pyöristää huulia
  • kosteuttaa huulia käytön aikana
  • peittää intensiivisesti jo ensimmäisellä kerroksella
  • voidemainen koostumus, joka tuntuu mukavalta huulilla

Ainesosat:

  • Moisture Complex – auttaa pitämään kosteuden huulissa koko päivän

Käyttö:
Aseta huulipuna ylä- ja alahuulelle ja levitä kevyesti painaen.

Ominaisuudet

Sävy
pinkki, nude

Tietoja brändistä Estée Lauder

Estée Lauder kosmetiikka kantaa perustajansa nimeä. Estée Lauder aiheutti 1900-luvulla vallankumouksen kauneusmaailmassa. Apteekkarin veljentytär Estée aloitti kosmetiikan valmistamisen jo varhaisessa iässä ja sekoitti pian ensimmäisen kasvovoiteensa. Vuonna 1946 hän aloitti omien Estée Lauder tuotteiden myynnin.

 

Estée Lauder brändi rakennettiin kolmen arvon ympärille: omistautuminen, pitkäjänteisyys ja intohimo. Estée vieraili usein kauneussalongeissa New Yorkissa, ja brändi menestyi yksittäisten asiakkaiden henkilökohtaisten suositusten ansiosta. Estée Lauder ihonhoitotuotteet tulivat pian tunnetuksi.

Pienestä yrityksestä tuli vähitellen kansainvälinen premium-brändi. Ikoninen Estée Lauder meikkivoide on nyt olennainen osa monien naisten meikkipussia, ja ylellisten ainesosien ja tieteellisen lähestymistavan ansiosta Estée Lauder kasvovoide on parasta, mitä voit tarjota ihollesi. Estée Lauder filosofia on melko yksinkertainen – jokainen nainen voi näyttää kauniilta iästä riippumatta.

Arvostelu Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Lipstick1