GrèsCabochard (2019) Eau de Toilette Naisille

Grès Cabochard (2019) Eau de Toilette Naisille
Grès Cabochard (2019) Eau de Toilette Naisille
100 ml

Koodi: GRE01264 | Tämä tuote on tilapäisesti loppu

Kuvaus Grès Cabochard (2019)
Ainesosat

Suo itsellesi tuoksu, jonka ansiosta et jää huomiotta missään seurassa. Naisten toilettivesi Grès Cabochard (2019) on luksuksen ja ylellisyyden ruumiillistuma ja sen oivallinen tuoksuyhdistelmä ilahduttaa myös vaativampaa makua.

  • chypre-tuoksu
  • nahkamainen tuoksu
  • korostaa jokaisen naisen aistillisuutta
  • ainutlaatuinen tuoksu erikoistilaisuuksiin

Tuotteen täydellinen koostumus

ALCOHOL DENAT, AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, HYDROXYCITRONELLAL, HEXYL CINNAMAL, EUGENOL, LINALOOL, LIMONENE, CITRONELLOL, GERANIOL, BENZYL BENZOATE, CINNAMYL ALCOHOL, CITRAL, BENZYL SALICYLATE, BENZYL ALCOHOL, ISOEUGENOL, AMYL CINNAMAL, CINNAMAL, FARNESOL, CI 14700 (RED 4), CI 19140 (YELLOW 5) Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Bergamotti, Salvia, Aldehydit
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Ruusu, Ylang-Ylang, Jasmiini
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Santelipuu, Patsuli, Tammen Sammal, Nahka
Tuoksuluokka
chypre

Arvostelu Grès Cabochard (2019)