GUERLAINHabit Rouge Eau de Toilette Miehille

GUERLAIN Habit Rouge Eau de Toilette Miehille
GUERLAIN Habit Rouge Eau de Toilette Miehille
Ilmainen toimitus
200 ml
138,60

Yli 5 kpl varastossa | Koodi: GUR0751
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
tiistai 1.2.2022
UPS Air Mail
torstai 27.1.2022

Tuo esiin ainutlaatuisuutesi tuoksulla täynnä rohkeutta, dynamiikkaa ja intohimoa. Miesten Eau De Toilette -tuoksu Guerlain Habit Rouge on jo vuodesta 1965 ollut lukuisten herrasmiesten erottamaton kumppani. Antaudu sinäkin täydelliselle klassiselle tuoksulle, joka uhkuu ranskalaista eleganssia.

  • itämainen tuoksu, jossa sitrusvivahteita
  • aistillinen pohjatuoksu ja elegantti loppusointu
  • tuo kantajalleen kuuluisaa ranskalaista charmia

Tuoksun koostumus
Alkutulvahdus bergamotin ja sitruunan kirpeää raikkautta kietoutuu mausteisiin ja puuvivahteisiin nuotteihin, jotka vähitellen peittävät sitrusduon alleen, ja vuorossa on tuoksun itämainen loppusointu. Hetken kuluttua tunnet makean nerolin ja salaperäisen jasmiinin. Tuoksuyhdistelmän intensiteetti perustuu miehekkääseen yhdistelmään nahkaa ja oud-puuta, ja sitä korostavat makea vanilja ja eksoottinen patsuli.

Tuoksun tarina
Miesten tuoksu Guerlain Habit Rouge oli vuonna 1965 aivan ensimmäinen itämainen miesten parfyymi. Jean-Paul Guerlain loi sen kunnianosoituksena ratsastustaidolle ja kouluratsastukselle. Alkuraikkauden ja sitä seuraavan kiihkeän aistillisuuden välinen kontrasti kuvaa näissä lajeissa välttämätöntä tunteiden hallintaa.

Tuotteen täydellinen koostumus

#07928 ALCOHOL, AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), CITRONELLOL, LIMONENE, LINALOOL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, HYDROXYCITRONELLAL, CITRAL, CINNAMYL ALCOHOL, GERANIOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, BUTYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/DICAPRATE, BHT, ISOEUGENOL, AMYL CINNAMAL, EUGENOL, CINNAMAL, BENZYL ALCOHOL, TOCOPHEROL, CI 19140 (YELLOW 5), CI 14700 (RED 4), CI 60730 (EXT.VIOLET 2), BENZYL SALICYLATE, BENZYL BENZOATE, FARNESOL, COUMARIN Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Puiset Vivahteet, Jasmiini, Mausteet, Neroli
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Nahka, Agar Puu, Patsuli, Vanilja
Tuoksuluokka
itämainen, puumainen

Ranskalainen hajuvesitalo Guerlain on ollut kauneuden ja luovuuden symboli lähes kahden vuosisadan ajan. Se on yksi maailman vanhimmista ja tunnetuimmista hajuvesitaloista. Perustamisestaan lähtien vuonna 1828, brändi on valmistanut tuotteita yksinomaan Ranskassa, ja sen tarina on sidottu kahteen tiettyyn paikkaan: Guerlainin meikkiä ja kosmetiikkaa tuotetaan historiallisessa Chartresin kaupungissa, kun taas Guerlainin tuoksut ovat peräisin kylästä Orphin. Molemmissa paikoissa on pitkät taiteellisuuden ja huolellisen käsityön perinteet.

 

Kaikki alkoi kemisti ja keksijä Pierre-François P. Guerlainilta, joka perusti brändin ja omisti sille kaiken lahjakkuutensa. Pian hän herätti korkean aristokratian huomion ja 1800-luvun puoliväliin mennessä hänen nimensä oli kuuluisa muotimaailmassa. Guerlainin tuoksut tulivat ikonisiksi ja säilyttivät asemansa lähes 200 vuotta. Ajan myötä tuoksuihin liittyi myös Guerlain kosmetiikka – esimerkiksi Guerlain Météorites puuterihelmet, jotka varmasti tulevat meikkikokoelmasi suosikeiksi.