GUERLAIN L'Homme Idéal Lahjasetti II. Miehille

GUERLAIN L'Homme Idéal Lahjasetti II. Miehille
GUERLAIN L'Homme Idéal Lahjasetti II. Miehille

Koodi: GUR13975 | Tämä tuote on tilapäisesti loppu

Eau de Toilette 100 ml + Suihkugeeli 75 ml + Eau de Toilette 10 ml

Lahja sinulle
Rantakassi tai lasipullo lahjaksi jokaisen yli 60 euron arvoisen tilauksen yhteydessä.
Lahja sinulle
Lahja sinulle
Lahja sinulle

Kuvaus GUERLAIN L'Homme Idéal
Ainesosat

Sinun ei tarvitse hyvästellä lempituoksuasi pitkäksi aikaa edes matkoillasi poissa kotoa. Miesten tuoksusetti GUERLAIN L'Homme Idéal sisältää tuoksun sekä täysikokoisena että miniatyyrinä, jonka pakkaat helposti laukkuusi, jotta voit pitää sen jatkuvasti ulottuvillasi.

Ominaisuudet:

  • sisältää täysikokoisen tuoksun ja sen miniatyyrin
  • hajustettu kosmetiikka pidentää tuoksun kestoa
  • ylellinen tuoksu vaativampaan makuun

Setin sisältö:

  • Eau de Toilette 100 ml
  • Suihkugeeli 75 ml
  • Eau de Toilette 10 ml

Ainesosat

Tuoksuluokka
aromaattinen, puumainen
Sarjan Tyyppi
Lahjasetti

Tietoja brändistä GUERLAIN

Ranskalainen hajuvesitalo Guerlain on ollut kauneuden ja luovuuden symboli lähes kahden vuosisadan ajan. Se on yksi maailman vanhimmista ja tunnetuimmista hajuvesitaloista. Perustamisestaan lähtien vuonna 1828, brändi on valmistanut tuotteita yksinomaan Ranskassa, ja sen tarina on sidottu kahteen tiettyyn paikkaan: Guerlainin meikkiä ja kosmetiikkaa tuotetaan historiallisessa Chartresin kaupungissa, kun taas Guerlainin tuoksut ovat peräisin kylästä Orphin. Molemmissa paikoissa on pitkät taiteellisuuden ja huolellisen käsityön perinteet.

 

Kaikki alkoi kemisti ja keksijä Pierre-François P. Guerlainilta, joka perusti brändin ja omisti sille kaiken lahjakkuutensa. Pian hän herätti korkean aristokratian huomion ja 1800-luvun puoliväliin mennessä hänen nimensä oli kuuluisa muotimaailmassa. Guerlainin tuoksut tulivat ikonisiksi ja säilyttivät asemansa lähes 200 vuotta. Ajan myötä tuoksuihin liittyi myös Guerlain kosmetiikka – esimerkiksi Guerlain Météorites puuterihelmet, jotka varmasti tulevat meikkikokoelmasi suosikeiksi.

Arvostelu GUERLAIN L'Homme Idéal