GUERLAINMon Guerlain Sparkling Bouquet Eau de Parfum Naisille

GUERLAIN Mon Guerlain Sparkling Bouquet Eau de Parfum Naisille
GUERLAIN Mon Guerlain Sparkling Bouquet Eau de Parfum Naisille
Alennusmyynti
100 ml
87,11

Koodi: GUR13978 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 22.10.2021
UPS Air Mail
tiistai 19.10.2021

Kuvaus GUERLAIN Mon Guerlain Sparkling Bouquet
Ainesosat

Hymysi pystyy paljon enempään kuin kuvitteletkaan. Naisille suunnattu GUERLAIN Mon Guerlain Sparkling Bouquet -tuoksuvesi luo säihkettä maailmaan ympärilläsi. Tämä tuoksu korostaa myös naisellisen aurasi kimallusta ja tekee sinusta täydellisen säteilevän ja säihkyvän.

  • hedelmäisen raikas itämainen tuoksu täynnä optimismia
  • Mon Guerlain -tuoksun säteilevämpi tulkinta
  • kauniissa kimallekoristeisessa pullossa

Tuoksun koostumus
Ensiksi aistisi tavoittaa mandariinin ja bergamotin sitruksinen yhdistelmä, jota täydentävät päärynän akordit. Hetken kuluttua hedelmäiset vivahteet yhdistyvät laventeliin, pehmeään pioniin sekä aurinkoiseen jasmiiniin. Tämän yhdistelmän herkullisuudesta on vastuussa vanilja. Valkoisen myskin ja santelipuun voidemaiset vivahteet johdattavat sinut kohti tuoksun huipentumaa.

Tuoksun tarina
Guerlain-tuoksuja luonnehtiva motto on modernin naisellisuuden manifesti. Sellainen on myös Mon Guerlain Sparkling Bouquet -tuoksu. Siinä korostuu säkenöivä tuoksuyhdistelmä, jossa pohjana on laventelin, vaniljan ja jasmiinin trio. Tunnemme sen jo entuudestaan ikonisesta Mon Guerlain -tuoksusta. Sparkling Bouquet -tuoksussa sitä on täydennetty hedelmäisen raikkailla ainesosilla.

Tuoksu tulee täydellisesti esiin nelilohkoisessa pullossa, jonka kaula on koristeltu kimalteilla. Tämän tuoksuveden, kuten koko sarjan, kasvona on Angelina Jolie, naisellisen voiman, vapauden ja aistillisuuden ruumiillistuma.

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Bergamotti, Päärynä, Appelsiini
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Laventeli, Arabian Jasmiini, Pioni
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Santelipuu, Tahitian Vanilja, Valkoinen Myski
Tuoksuluokka
itämainen, hedelmäinen, kukkainen

Tietoja brändistä GUERLAIN

Ranskalainen hajuvesitalo Guerlain on ollut kauneuden ja luovuuden symboli lähes kahden vuosisadan ajan. Se on yksi maailman vanhimmista ja tunnetuimmista hajuvesitaloista. Perustamisestaan lähtien vuonna 1828, brändi on valmistanut tuotteita yksinomaan Ranskassa, ja sen tarina on sidottu kahteen tiettyyn paikkaan: Guerlainin meikkiä ja kosmetiikkaa tuotetaan historiallisessa Chartresin kaupungissa, kun taas Guerlainin tuoksut ovat peräisin kylästä Orphin. Molemmissa paikoissa on pitkät taiteellisuuden ja huolellisen käsityön perinteet.

 

Kaikki alkoi kemisti ja keksijä Pierre-François P. Guerlainilta, joka perusti brändin ja omisti sille kaiken lahjakkuutensa. Pian hän herätti korkean aristokratian huomion ja 1800-luvun puoliväliin mennessä hänen nimensä oli kuuluisa muotimaailmassa. Guerlainin tuoksut tulivat ikonisiksi ja säilyttivät asemansa lähes 200 vuotta. Ajan myötä tuoksuihin liittyi myös Guerlain kosmetiikka – esimerkiksi Guerlain Météorites puuterihelmet, jotka varmasti tulevat meikkikokoelmasi suosikeiksi.

Arvostelu GUERLAIN Mon Guerlain Sparkling Bouquet