Hugo Boss BOSS Ma Vie Eau de Parfum Naisille

7×
Hugo Boss BOSS Ma Vie Eau de Parfum Naisille
Hugo Boss BOSS Ma Vie Eau de Parfum Naisille
Erikoistarjoukset
75 ml
42,00

Koodi: HUG1770 | Varastossa
1
Lisää tuotteeseen kaiverrus luodaksesi ainutlaatuinen lahja.
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
tiistai 29.6.2021
UPS Air Mail
keskiviikko 23.6.2021

Kuvaus Hugo Boss BOSS Ma Vie
Ainesosat

Lempeällä naisellisella kauneudella on monta muotoa. Riittää, kun pysähdyt tuokioksi ja tunnistat ne hetket, jolloin säteilet voimakkaimmin naiseutta ja itsevarmuutta. Hugo Boss -merkin Eau De Parfum -tuoksu Boss Ma Vie sai inspiraatiota naisen sielun herkkyydestä. Kokeile myös sinä hurmaavaa tuoksuyhdistelmää, joka ylistää naisen kauneutta ja ainutlaatuisuutta.

  • kukkaistuoksu hedelmäisillä vivahteilla
  • modernille ja elegantille naiselle
  • sopii sekä arkeen että juhlaan

Tuoksun koostumus
Hajuveden esituoksussa on arvokasta kaktuksen kukkaa, joka ylpeilee – samoin kuin nainenkin – ainutlaatuisella kauneudella ja eleganssilla. Se luo tyylikkään yhdistelmän yhdessä sydäntuoksun kanssa, jossa esiin nousevat ruusun, freesian ja vaaleanpunaisen jasmiinin nuotit. Boss Ma Vie -tuoksun pohjana on setripuuta ja muita puulajeja, jotka korostavat aistillisesti koko tuoksuyhdistelmää ja kestävät iholla monta tuntia.

Tuoksun tarina
Tuoksun inspiraationa oli nainen näennäisesti tavallisissa tilanteissa, kuten kävelyllä auringonlaskun aikaan tai koskettamassa kukkaa kevyesti. Juuri näinä hetkinä, pysähtyessään tuntemaan olemisen kauneutta, nainen säteilee eniten naisellisuutta ja itsevarmuutta. Lempeän ruusuinen Eau De Parfum elegantissa pullossaan vangitsee itseensä juuri nämä hetket.

Boss Ma Vie -tuoksu koostuu kolmesta osasta eli esi-, sydän- ja pohjatuoksusta, joista jokainen symboloi osaltaan modernisuutta, naiseutta ja itsevarmuutta. Tuoksun kasvona on Gwyneth Paltrow.

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Kaktus
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Freesia, Ruusu, Jasmiini
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Puiset Vivahteet, Setri
Tuoksuluokka
kukkainen

Tietoja brändistä Hugo Boss

Hugo Bossista on tullut synonyymi ylellisyyteen ja korkeaan laatuun miesten muodissa, asusteissa ja kosmetiikassa. Laadukkaat kankaat, huomio yksityiskohtiin, tarkkuus - näiden asioiden ansiosta brändi on ollut haluttu sen perustamisesta lähtien.

Hugo Boss on ylpeä pyrkimyksistään täyttää asiakkaidensa tarpeet ja toiveet. Sama pätee kosmetiikkaan - yritys painottaa suuresti parhaan mahdollisen laadun valintaan. Tämän lähestymistavan ansiosta Hugo Boss on miesten muodin maailman tosiasiallinen hallitsija, mutta se valmistaa myös erilaisia hajuvesiä ja yksinomaisia naisten vaatteita.

Ensimmäinen Hugo Boss-tuoksu kehitettiin 1990-luvulla; nykyään brändi tarjoaa useita nykyaikaiseen elämäntapaan räätälöityjä naisten ja miesten hajusteita. Hugo Boss -hajuvedet on luotu erittäin tarkasti tarkoituksella heijastaa käyttäjän vahvaa persoonallisuutta ja korostaa hänen kauneuttaan.

Arvostelu Hugo Boss BOSS Ma Vie7