Hugo BossBOSS Number One Eau de Toilette Miehille

Hugo Boss BOSS Number One Eau de Toilette Miehille
Hugo Boss BOSS Number One Eau de Toilette Miehille
125 ml

Tämä tuote on tilapäisesti loppu | Koodi: HUG0295

Valmistaja on paketoinut tämän tuotteen ilman sellofaanikäärettä.

Verhoudu voittajien tuoksuun. Niiden, jotka pysyvät aina tilanteen herroina, eivätkä päästä itseään ja muita helpolla. Miesten Eau De Toilette -tuoksu Hugo Boss BOSS Number One on tarkoitettu kaikille herrasmiehille, jotka matkallaan kohti menestystä säilyttävät eleganssinsa joka käänteessä.

  • aromaattinen, puuvivahteinen fougère-tuoksu
  • sopii arkikäyttöön ja erityistilaisuuksiin
  • miehille, jotka tahtovat vain parasta ja saavat haluamansa

Tuoksun koostumus
Tuoksun avaa raikas tuulahdus muskottipähkinää ja kardemummaa. Hetken kuluttua tunnet eksoottisen patsulin ja santelipuun muodostaman lämmittävän sydäntuoksun. Pitkäkestoiset balsaminuotit tuovat tuoksuun miehekkyyttä ja syvyyttä.

Tuoksun tarina
Nykyään miesten tuoksu Hugo Boss BOSS Number One kuuluu aidosti ikonisten tuotteiden joukkoon. Se tuotiin markkinoille vuonna 1985 ja on ajattomuutensa ansiosta yhä valtavan suosittu. Tuoksu tuo kantajalleen itsevarmuutta, rohkeutta ja energiaa vaikeimmistakin haasteita selviytymiseen.

Tuotteen täydellinen koostumus

ALCOHOL DENAT., AQUA/WATER, PARFUM/FRAGRANCE, CARAMEL, LACTIC ACID, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, BHT, LINALOOL, LIMONENE, HYDROXYCITRONELLAL, BENZYL SALICYLATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, GERANIOL, CITRONELLOL, EVERNIA FURFURACEA (TREEMOSS) EXTRACT, CINNAMYL ALCOHOL, EUGENOL, BENZYL BENZOATE, CITRAL, BENZYL ALCOHOL, FARNESOL. Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Bergamotti, Sitruuna
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Hunaja, Ruusu, Jasmiini
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Tupakka, Setri
Tuoksuluokka
aromaattinen

Hugo Bossista on tullut synonyymi ylellisyyteen ja korkeaan laatuun miesten muodissa, asusteissa ja kosmetiikassa. Laadukkaat kankaat, huomio yksityiskohtiin, tarkkuus - näiden asioiden ansiosta brändi on ollut haluttu sen perustamisesta lähtien.

Hugo Boss on ylpeä pyrkimyksistään täyttää asiakkaidensa tarpeet ja toiveet. Sama pätee kosmetiikkaan - yritys painottaa suuresti parhaan mahdollisen laadun valintaan. Tämän lähestymistavan ansiosta Hugo Boss on miesten muodin maailman tosiasiallinen hallitsija, mutta se valmistaa myös erilaisia hajuvesiä ja yksinomaisia naisten vaatteita.

Ensimmäinen Hugo Boss-tuoksu kehitettiin 1990-luvulla; nykyään brändi tarjoaa useita nykyaikaiseen elämäntapaan räätälöityjä naisten ja miesten hajusteita. Hugo Boss -hajuvedet on luotu erittäin tarkasti tarkoituksella heijastaa käyttäjän vahvaa persoonallisuutta ja korostaa hänen kauneuttaan.