Skip to main content

Hugo BossBOSS The Scent Suihkugeeli Miehille

Hugo Boss BOSS The Scent Suihkugeeli Miehille
Hugo Boss BOSS The Scent Suihkugeeli Miehille
150 ml
16,30

1 saatavilla | Koodi: HUG4411
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
torstai 3.2.2022
UPS Air Mail
maanantai 31.1.2022

Antaudu ehdottomalle raikkaudelle. Miehille suunnattu, samannimiselle eau de toilettelle tuoksuva Hugo Boss BOSS The Scent -suihkugeeli ihastuttaa vastustamattomalla ja eksoottisella hedelmien, inkiväärin ja nahan aromien yhdistelmällä. Aloita menestyksentäyteinen päiväsi hivelemällä aistejasi kuuman suihkun alla ja nauti koko päivän ajan ihollasi viipyvästä miehekkäästä ja viettelevästä tuoksusta.

Ominaisuudet:

  • eau de toilette -tuoksun Hugo Boss BOSS The Scent mainio lisä
  • virkistävä suihkugeeli
  • jättää ihon tuoksuvaksi

Notinon vinkki:
Käytä lisäksi saman sarjan deodoranttia ja eau de toilette -tuoksua

Tuotteen täydellinen koostumus

AQUA (WATER), SODIUM LAURETH SULFATE, SODIUM LAURYL SULFATE, PARFUM (FRAGRANCE), COCAMIDOPROPYL BETAINE, CITRIC ACID, SODIUM CHLORIDE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, SODIUM CITRATE, SODIUM BENZOATE, SODIUM XYLENESULFONATE, DISODIUM EDTA, BHT, MAGNESIUM NITRATE, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, MAGNESIUM CHLORIDE, METHYLISOTHIAZOLINONE, LINALOOL, LIMONENE, HYDROXYCITRONELLAL, COUMARIN, CITRONELLOL, BENZYL ALCOHOL, . Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Koostumus
geeli

Hugo Bossista on tullut synonyymi ylellisyyteen ja korkeaan laatuun miesten muodissa, asusteissa ja kosmetiikassa. Laadukkaat kankaat, huomio yksityiskohtiin, tarkkuus - näiden asioiden ansiosta brändi on ollut haluttu sen perustamisesta lähtien.

Hugo Boss on ylpeä pyrkimyksistään täyttää asiakkaidensa tarpeet ja toiveet. Sama pätee kosmetiikkaan - yritys painottaa suuresti parhaan mahdollisen laadun valintaan. Tämän lähestymistavan ansiosta Hugo Boss on miesten muodin maailman tosiasiallinen hallitsija, mutta se valmistaa myös erilaisia hajuvesiä ja yksinomaisia naisten vaatteita.

Ensimmäinen Hugo Boss-tuoksu kehitettiin 1990-luvulla; nykyään brändi tarjoaa useita nykyaikaiseen elämäntapaan räätälöityjä naisten ja miesten hajusteita. Hugo Boss -hajuvedet on luotu erittäin tarkasti tarkoituksella heijastaa käyttäjän vahvaa persoonallisuutta ja korostaa hänen kauneuttaan.