Hugo BossBOSS The Scent Absolute Eau de Parfum Miehille

1×
Hugo Boss BOSS The Scent Absolute Eau de Parfum Miehille
Hugo Boss BOSS The Scent Absolute Eau de Parfum Miehille
100 ml
49,90

Koodi: HUG5158 | Varastossa
1
Lahja sinulle
20% alennus valikoiduista merkeistä koodilla notino20. Alennus ei koske tarjous- ja poistotuotteita.
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 24.9.2021
UPS Air Mail
tiistai 21.9.2021

Kuvaus Hugo Boss BOSS The Scent Absolute
Ainesosat

Koe omalla ihollasi viettelemistarinan jatko. Eau De Parfum -tuoksu Hugo Boss BOSS The Scent Absolute tarjoaa vielä intensiivisempää intohimon tulkintaa ja absoluuttista aistillisuutta. Tuoksun kanssa koet säteileväsi suorastaan magneettista vetovoimaa.

  • itämainen, mausteinen tuoksu on kuin luotu viettelemiseen
  • BOSS The Scent -tuoksun rikkaampi ja intensiivisempi seuraaja
  • tuoksu lanseerattiin vuonna 2019

Tuoksun koostumus
Tämä Eau De Parfum -tuoksu vetää huomiota puoleensa heti alussa, joka kuuluu pikantille inkiväärille. Sitten esiin nousee makea maninka-hedelmä, joka luo tuoksun sydämen ja herättää kantajassaan uutta riippuvuutta. Viettelevän tuoksuyhdistelmän pohjana on vetiverin savuvivahteinen aromi.

Tuoksun tarina
BOSS The Scent Absolute kätkee sisälleen suorastaan kiihottavia vaikutuksia. Kyse on BOSS The Scent -tuoksun tummemmasta ja rikkaammasta versiosta. Alkuperäinen tuoksu ilmaisee olemuksellaan aistillista vetovoimaa, ja Absolute-versio jatkaa sen tarinaa.

Tämän Eau De Parfum -tuoksun ainesosat ovat niin korostuneen voimakkaita, että tuoksusta on tullut intohimon, voiman ja huumaavan aistillisuuden synonyymi. Myös tällä kertaa tuoksun kasvo on karismaattinen Jamie Dornan. BOSS The Scent Absolute -tuoksun naisten version kasvona taas on täydellisen kaunis malli Brigit Kos.

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Inkivääri
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Maninka
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Vetiveriaheinä
Tuoksuluokka
itämainen, mausteinen

Artikkelit aiheesta Hugo Boss BOSS The Scent Absolute
Artikkelit

Tietoja brändistä Hugo Boss

Hugo Bossista on tullut synonyymi ylellisyyteen ja korkeaan laatuun miesten muodissa, asusteissa ja kosmetiikassa. Laadukkaat kankaat, huomio yksityiskohtiin, tarkkuus - näiden asioiden ansiosta brändi on ollut haluttu sen perustamisesta lähtien.

Hugo Boss on ylpeä pyrkimyksistään täyttää asiakkaidensa tarpeet ja toiveet. Sama pätee kosmetiikkaan - yritys painottaa suuresti parhaan mahdollisen laadun valintaan. Tämän lähestymistavan ansiosta Hugo Boss on miesten muodin maailman tosiasiallinen hallitsija, mutta se valmistaa myös erilaisia hajuvesiä ja yksinomaisia naisten vaatteita.

Ensimmäinen Hugo Boss-tuoksu kehitettiin 1990-luvulla; nykyään brändi tarjoaa useita nykyaikaiseen elämäntapaan räätälöityjä naisten ja miesten hajusteita. Hugo Boss -hajuvedet on luotu erittäin tarkasti tarkoituksella heijastaa käyttäjän vahvaa persoonallisuutta ja korostaa hänen kauneuttaan.

Arvostelu Hugo Boss BOSS The Scent Absolute1