Hugo BossHUGO Now Eau de Toilette Miehille

Hugo Boss HUGO Now Eau de Toilette Miehille
Hugo Boss HUGO Now Eau de Toilette Miehille
125 ml

Tämä tuote on tilapäisesti loppu | Koodi: HUG12838

Älä menetä vauhtia edes vaativan päivän päätteeksi! Toilettivesi miehelle Hugo Boss HUGO Now on värikäs yhdistelmä tuoksuaineita, joista nautit keskeytyksettä ja jotka pitävät sinut juuri oikeassa vireessä.

  • puhtaan raikas tuoksu
  • sitruksinen tuoksu
  • aktiiviselle miehelle täynnä energiaa
  • raikas tuoksu, ihanteellinen lämpimään ilmaan
  • päivittäiseen käyttöön sopiva tuoksu

Tuotteen täydellinen koostumus

ALCOHOL DENAT. &MIDDOT, AQUA/WASSER/EAU &MIDDOT,PARFUM/DUFT &MIDDOT, METHYLCYCLODEXTRIN &MIDDOT, ETHYLHEXYLMETHOXYCINNAMAT &MIDDOT, LIMONE &MIDDOT,BENZOPHENON- ETHYLHEXYLSALICYLAT &MIDDOT,BUTYLMETHOXYDIBENZOYLMETHAN &MIDDOT,ALPHA-ISOMETHYLIONON &MIDDOT, LINALOL &MIDDOT,MILCHS&AUML,URE &MIDDOT, GERANIOL &MIDDOT, CITRAL &MIDDOT,NATRIUMHYDROXID &MIDDOT, BENZYLBENZOAT &MIDDOT, CITRONELLOL &MIDDOT, CUMARIN &MIDDOT,ISOEUGENOL &MIDDOT, BHT &MIDDOT, BLAU 1(CI 42090) &MIDDOT, ROT 33 (CI 17200) &MIDDOT, GELB 5 (CI 19140) . Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Kardemumma, Sitruunan Kuori
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Minttu, Veden Vivahteet, Laventeli, Aromaattiset Vivahteet
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Vetiveriaheinä
Tuoksuluokka
aromaattinen, vihreä

Hugo Bossista on tullut synonyymi ylellisyyteen ja korkeaan laatuun miesten muodissa, asusteissa ja kosmetiikassa. Laadukkaat kankaat, huomio yksityiskohtiin, tarkkuus - näiden asioiden ansiosta brändi on ollut haluttu sen perustamisesta lähtien.

Hugo Boss on ylpeä pyrkimyksistään täyttää asiakkaidensa tarpeet ja toiveet. Sama pätee kosmetiikkaan - yritys painottaa suuresti parhaan mahdollisen laadun valintaan. Tämän lähestymistavan ansiosta Hugo Boss on miesten muodin maailman tosiasiallinen hallitsija, mutta se valmistaa myös erilaisia hajuvesiä ja yksinomaisia naisten vaatteita.

Ensimmäinen Hugo Boss-tuoksu kehitettiin 1990-luvulla; nykyään brändi tarjoaa useita nykyaikaiseen elämäntapaan räätälöityjä naisten ja miesten hajusteita. Hugo Boss -hajuvedet on luotu erittäin tarkasti tarkoituksella heijastaa käyttäjän vahvaa persoonallisuutta ja korostaa hänen kauneuttaan.