Jean Paul Gaultier Le Male Deodoranttipuikko Miehille

Jean Paul Gaultier Le Male Deodoranttipuikko Miehille
Jean Paul Gaultier Le Male Deodoranttipuikko Miehille
75 ml
23,50

Koodi: JPG0063 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 24.9.2021
UPS Air Mail
maanantai 20.9.2021

Kuvaus Jean Paul Gaultier Le Male
Ainesosat

Univormupukuisilla miehillä on, on aina ollut ja tulee aina olemaan menestystä naisten parissa. Etkö sinä pukeudu univormuun? Älä vaivaa päätäsi, sillä miehille suunniteltu deodoranttipuikko Jean Paul Gaultier Le Male tuo rohkean merimiehen karisman ja suojaa samalla hienhajulta.

Deodorantti tuoksuu samalta kuin itämainen Jean Paul Gaultier Le Male -tuoksu. Sen tuoksuyhdistelmässä tunnet aromaattisen mausteisen ja herkullisen vaniljan sekä laventelin ja raikkaan piparmintun.

Ominaisuudet:

  • deodorantti, joka täydentää upeasti Jean Paul Gaultier Le Male -tuoksua
  • tuo kainaloihin itämaisen miehekkään tuoksun
  • vähentää epämiellyttävää hienhajua
  • koristeltu merellisillä motiiveilla
  • antaa raikkauden tunteen

Tuotteen täydellinen koostumus

BUTYLENE GLYCOL, PROPYLENE GYCOL, AQUA (WATER), SODIUM STEARATE, POLOXAMER 407, SORBITOL, PARFUM (FRAGRANCE), PHENOXYETHANOL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, COUMARIN, SODIUM HYDROXIDE, TRISODIUM EDTA, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LIMONENE, LINALOOL, CITRAL, CINNAMAL, EUGENOL, CI 60730 (EXT. VIOLET 2) Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Pakkaustyyppi
Deodoranttipuikko

Tietoja brändistä Jean Paul Gaultier

Jean Paul Gaultierin mallit ovat pitkään ilmentäneet kapinan, aistillisuuden ja vapauden ideaa. Hän tuo arkisen katumuodin catwalkille ja catwalkin muodin kaduille, mikä ansaitsi hänelle lempinimen "enfant terrible" haute couture -muodissa.

Jean Paul Gaultier julkaisi ensimmäisen muotimallistonsa 1980-luvun puolivälissä. Myöhemmin hän aloitti yhteistyön Madonnan kanssa suunnittelemalla hänelle ikonisia näyttämöasuja ja luomalla pukudesignejä useille elokuville.

Hänen muotisuunnitelmiensa henki heijastuu hänen tuoksuissaan, jotka ovat yllättäneet asiakkaita yli 20 vuoden ajan. Ensimmäinen Jean Paul Gaultier hajuste esiteltiin vuonna 1993, ja uskomattomien hajusteiden perinne jatkuu edelleen. Vuoden 2017 Jean Paul Gaultier Scandal ei ole poikkeus - provokatiivinen ja rohkea kuten aina.

Arvostelu Jean Paul Gaultier Le Male