Skip to main content

Jean Paul GaultierScandal Eau de Parfum Naisille

Jean Paul Gaultier Scandal Eau de Parfum Naisille
Jean Paul Gaultier Scandal Eau de Parfum Naisille
Ilmainen toimitus
80 ml
87,90

Varastossa | Koodi: JPG3364
1
Lisää tuotteeseen kaiverrus luodaksesi ainutlaatuinen lahja.
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
torstai 3.2.2022
UPS Air Mail
maanantai 31.1.2022

Katulampun valo on merkki, joka saa sinut hylkäämään kiltin tytön roolin, heittäytymään huvitusten pyörteisiin ja skandaalikäryyn! Eau de parfum -tuoksu Jean Paul Gaultier Scandal on siihen kutsu ja oikeutus.

  • makea kukkaistuoksu rohkealle naiselle
  • sopii etenkin iltakäyttöön ja erityisiin tilanteisiin
  • huomiota herättävä pullo, jonka kannessa on naisen sääret

Tuoksun koostumus
Heti tuoksun johdannossa huomiosi kiinnittää tuoksuyhdistelmälle ominaisen aistillisen luonteen antava huumaava gardenia. Sen jälkeen alaa valtaavat tuoksun tärkein, makea ainesosa – hunaja. Herkullinen sydäntuoksu luo tilaa pohjatuoksulle, jolle patsuli antaa syvyyttä ja aistillisuutta.

Tuoksun tarina
Jean Paul Gaultier esitteli sen kulttimaineen saavuttaneiden eau de toilette- ja eau de parfum -tuoksusarjansa uutuutena. Sarjan pulloissa esiintyvät nais- ja miesvartaloiden torsot, jotka tässä tuotteessa korvataan toisella ruumiinosalla, jaloilla. Niiden rohkea asento ylösalaisin on linjassa tuoksun nimen kanssa. Scandal. Jean Paul Gaultier -brändiin syntyi siten vuonna 2017 tuoksu, joka vangitsee niin sisältönsä kuin pullonsakin ansiosta.

Tuotteen täydellinen koostumus

ALCOHOL DENAT.,PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), BENZYL SALICYLATE, LIMONENE, ETHYLHEYL METHOXYCINNAMATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, LIMALOOL, COUMARIN, ETHYLHEXYL SALICYLATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRAL, GERANIOL, BENZYL ALCOHOL, BENZOATE, CI 60730 (EXT. VIOLET 2), CI 17200 (RED 33), CI 19140 (YELLOW 5). ALCOHOL OF VEGETAL ORIGIN 78% VOL. Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Gardenia
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Hunaja
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Patsuli
Tuoksuluokka
kukkainen, chypre

Jean Paul Gaultierin mallit ovat pitkään ilmentäneet kapinan, aistillisuuden ja vapauden ideaa. Hän tuo arkisen katumuodin catwalkille ja catwalkin muodin kaduille, mikä ansaitsi hänelle lempinimen "enfant terrible" haute couture -muodissa.

Jean Paul Gaultier julkaisi ensimmäisen muotimallistonsa 1980-luvun puolivälissä. Myöhemmin hän aloitti yhteistyön Madonnan kanssa suunnittelemalla hänelle ikonisia näyttämöasuja ja luomalla pukudesignejä useille elokuville.

Hänen muotisuunnitelmiensa henki heijastuu hänen tuoksuissaan, jotka ovat yllättäneet asiakkaita yli 20 vuoden ajan. Ensimmäinen Jean Paul Gaultier hajuste esiteltiin vuonna 1993, ja uskomattomien hajusteiden perinne jatkuu edelleen. Vuoden 2017 Jean Paul Gaultier Scandal ei ole poikkeus - provokatiivinen ja rohkea kuten aina.