Juliette has a gunLady Vengeance Eau de Parfum Naisille

1×
Juliette has a gun Lady Vengeance Eau de Parfum Naisille
Juliette has a gun Lady Vengeance Eau de Parfum Naisille
Erikoistarjoukset
100 ml
67,90

Koodi: JHG1154 | Varastossa
1
Lahja sinulle
Ostaessasi vapaavalintaisia tuotteita yli 40 eurolla saat lahjaksi tuoksunäytteitä sisältävän Discovery boxin.
Lahja sinulle
Lahja sinulle
Lahja sinulle
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 22.10.2021
UPS Air Mail
tiistai 19.10.2021

Kuvaus Juliette has a gun Lady Vengeance
Ainesosat

Juliette Has a Gun Lady Vengeance on Eau de Parfum -tuoksu, jossa ruusu ja patsuli kietoutuvat toisiinsa luoden hienostuneen ja naisellisen kokonaisuuden.

  • älykkään kukkainen chypre-tuoksu
  • vahva, luonteikas ja moderni tuoksu
  • tuoksu on saanut inspiraation kahlitsemattoman naisellisen voimasta

Tuoksun koostumus
Ensituoksussa on viileää laventelia ja raikasta bergamottia, joka antaa tuoksulle dynaamisuutta ja jännitystä. Sydäntuoksussa ruusu ja patsuli kietoutuvat toisiinsa viettelevästi. Aistillinen myski ja makea vanilja tekevät tuoksusta vastustamattoman.

Tuotteen täydellinen koostumus

ALCOHOL DENAT., WATER (AQUA), FRAGRANCE (PARFUM), LINALOOL, LIMONENE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, COUMARIN, GERANIOL, CITRAL, CITRONELLOL, ISOEUGENOL, EUGENOL Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Laventeli, Bergamotti
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Patsuli, Ruusu
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Vanilja, Ambroxan, Myski
Tuoksuluokka
kukkainen, chypre

Tietoja brändistä Juliette has a gun

Juliette Has a Gun -hajuvesi on inspiroitunut William Shakespearen teoksesta, mutta kuuluisa renessanssi-romanssi saa tässä tapauksessa nykyaikaisia ääriviivoja. Brändin konsepti symboloi itsenäisyyttä ja vapautta antamalla naisille kuvitteellisen aseen, jonka avulla he pystyvät vastustamaan miehiä sukupuolten, intohimon ja rakkauden ikivanhassa taistelussa.

Juliette Has a Gun on Roman Riccin luomus. Roman Ricci on kuuluisan muotisuunnittelijan Nina Riccin, jonka hajuvedet ovat valloittaneet maailman, pojanpoika. Tämän perheen uusi sukupolvi syöksyi kauneusmaailmaan vuonna 2006, pelottomasti rikkomalla modernin hajuvesiliikkeen sääntöjä. Juliette Has a Gun Not a Perfume heräsi huomiota sen ainoalla ainesosalla - Ambroxanilla.

Design-pullot, erinomainen konsepti, päävalmistajan persoonallisuus ja koko imago tekevät Juliette Has Gun -hajuvesibrändistä tunnusomaisen lähtökohdan itsevarmoille naisille, jotka eivät pelkää olla provosoivia, mutta ovat silti edelleen todellisia naisia.

Arvostelu Juliette has a gun Lady Vengeance1