KloraneBébé Nutrition Ravitseva Voide Lapsille

Klorane Bébé Nutrition Ravitseva Voide Lapsille
Klorane Bébé Nutrition Ravitseva Voide Lapsille
40 ml

Tämä tuote on tilapäisesti loppu | Koodi: KLO0969

Tuote Klorane Bébé Nutrition hoitaa hellävaraisesti lapsen ihoa ja kosteuttaa sitä.

Ominaisuudet:

  • rauhoittaa ärsytystä ja punoitusta
  • silottaa ja pehmentää
  • palauttaa suojakalvon
  • lisää ihon kestävyyttä ulkoisille vaikutuksille

Käyttöohjeet:
Toimi tuotteen mukana olevan ohjeen mukaan.

Ominaisuudet

Koostumus
voide
Ihotyyppi
Herkkä

Ranskalainen apteekkibrändi Klorane on saanut inspiraatiota luonnosta jo yli 50 vuotta. Yhtiö sitoutui suojelemaan ja arvottamaan planeettamme kasvistoa ja siitä tuli todella ympäristövastuullinen tuotemerkki. Klorane-brändin perusti vuonna 1966 apteekkari nimeltä Pierre Fabre, jonka unelma oli tarjota tehokkaita, 100% ympäristöystävällisellä tavalla suunniteltuja tuotteita.

 

Klorane suhtautuu ympäristöystävälliseen lähestymistapaansa todella vakavasti, minkä vuoksi he kiinnittävät erityistä huomiota kestävyyteen, energiankulutuksen vähentämiseen ja luonnonsuojeluun. Brändin tuotteet eivät sisällä uutteita uhanalaisista kasveista ja ne takaavat kasviperäisten ainesosien korkean laadun.

Klorane tuotteet ovat yksiä parhaista ihon- ja hiustenhoitotuotteista. Sinun tulisi ehdottomasti kokeilla sekä klassista Klorane shampoota, että sen pikaversiota, Klorane kuivashampoota, joka sopii hetkiin, jolloin sinulla ei ole lainkaan aikaa pestä hiuksia. Klorane Bébé tuotteisiin lapsille tykästyvät varmasti kaikki vanhemmat, jotka haluavat löytää parhaan ja ympäristöystävällisimmän kosmetiikan lapsilleen.