La Roche-PosayRedermic Retinol Keskitetty Hoito Ryppyjä Ehkäisevän Vaikutuksen Kanssa

La Roche-Posay Redermic Retinol Keskitetty Hoito Ryppyjä Ehkäisevän Vaikutuksen Kanssa
La Roche-Posay Redermic Retinol Keskitetty Hoito Ryppyjä Ehkäisevän Vaikutuksen Kanssa
30 ml
30,80

Varastossa | Koodi: LRP0746

Valmistaja on paketoinut tämän tuotteen ilman sellofaanikäärettä.

1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
maanantai 13.12.2021
UPS Air Mail
keskiviikko 8.12.2021

Hankkiudu eroon rypyistä ihotautilääkärien rakastaman retinolin avulla. La Roche-Posay Redermic Retinol -hoitotiiviste sisältää retinolia. Se häivyttää syviä ryppyjä ja on tehokas myös auringon aiheuttamia ihon ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä vastaan. Se auttaa lisäksi häivyttämään pigmenttiläiskiä ja yhtenäistämään epätasaisen ihonvärin ärsyttämättä ihoa.

La Roche-Posay Redermic Retinol -hoito sai vuonna 2013 Marie Claire-aikakauslehdessä Prix d’Excellence Beauty Awards -palkinnon sekä useita muita kauneusalan palkintoja.

Ominaisuudet:

 • vähentää suunympärys- ja otsaryppyjä
 • yhtenäistää epätasaisen ihonvärin
 • poistaa pigmenttiläiskiä
 • pehmentää ja heleyttää ihoa
 • silottaa ihoa
 • imeytyy nopeasti kevyen voidemaisen koostumuksen ansiosta
 • ei jätä iholle rasvaista kalvoa
 • ihotautilääkärien testaama

Ainesosat:

 • 2 retinolityyppiä (puhdas ja asteittain vapautuva) – taistelevat ryppyjä vastaan
 • lipo-hydroksihappo
 • La Roche-Posayn mineraalipitoinen termaalivesi
 • ei sisällä öljyä

Käyttö:
Levitä mieluiten iltaisin puhtaalle iholle, vältä silmänympäryksiä. Voit käyttää tuotetta joko sellaisenaan tai kosteusvoiteen alla. Jos käytät voidetta aamulla, älä unohda laittaa iholle myös SPF-aurinkosuojakertoimen sisältävää tuotetta.

Huomio:
Älä käytä La Roche-Posay Redermic Retinol -hoitotiivistettä muiden retinolia sisältävien tuotteiden kanssa.

Tuotteen täydellinen koostumus

AQUA, ISOSTEARYL NEOPENTANOATE, GLYCERIN, OCTYLDODECANOL, PROPYLENE GLYCOL, PENTYLENE GLYCOL, ACRYLAMIDE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE COPOLYMER, CETEARYL ALCOHOL, GLYCINE SOJA OIL UNSAPONIFIABLES, TRIETHANOLAMINE, ISOHEXADECANE, SODIUM HYALURONATE, RETINOL, RETINYL LINOLEATE, ADENOSINE, CAPRYLOYL SALICYLIC ACID, POLYSORBATE 80, PHENOXYETHANOL, FRAGRANCE (PARFUM). Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ominaisuudet

Koostumus
Neste
Ihon tyyppi
kaikille ihotyypeille, Rypyt ja Aikuinen Iho
Vaikutukset
Ikääntymistä Ehkäisevä, Ikäpisteitä Ehkäisevä, yhdistävä, vahvistava
Aurinkosuoja
ilman SPF:ää
Milloin käyttää
Aktiiviset ainesosat
retinoli
Ranskan dermokosmetiikkabrändi La Roche-Posay on kuuluisa tiiviistä yhteistyöstä dermatologien kanssa ja sitoutumisestaan auttaa parantamaan herkkäihoisten elämää. Siksi brändi käyttää tuotteissaan mahdollisimman vähän ainesosia ja tuotteet luodaan tiukan tuotantosäännön perusteella. La Roche-Posay tuotevalikoima on räätälöity herkän ihon kaikentyyppisiin erityistarpeisiin ja se tarjoaa ratkaisuja ihmisille, jotka kärsivät intolerantista, reaktiivisesta, atooppisesta tai akneen taipuvaisesta ihosta. Kunkin tuotteen oleellinen perusta on La Roche-Posay lähdevesi, jolla on antioksidanttisia ja terapeuttisia ominaisuuksia ja joka hetkessä rauhoittaa herkkää ja ärtynyttä ihoa. La Roche-Posayn dermokosmetiikka ei todista laatuaan ainoastaan kliinisten tutkimusten todistettavilla tuloksilla, vaan myös johtavien ihotautilääkäreiden lukuisilla suosituksilla.