Skip to main content

LoeweSolo Mercurio Eau de Parfum Miehille

Loewe Solo Mercurio Eau de Parfum Miehille
Loewe Solo Mercurio Eau de Parfum Miehille
50 ml
72,90

Yli 5 kpl varastossa | Koodi: LOW01005
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 4.2.2022
UPS Air Mail
tiistai 1.2.2022
  • aromaattinen tuoksu yrttisillä vivahteilla
  • sopii miehelle, joka ei pelkää olla oma itsensä
  • uusi tulkinta alkuperäisestä tuoksusta

Tärkeä huomio

Flammable.
Koko teksti

Ainesosat

Composition
Kardemumma, Meripihka, Appelsiinin Kukka, Kurjenpolvi, Lakritsi, Mandariini, Laventeli, Viikunan Lehdet, Myski, Tupakka
Tuoksuluokka
aromaattinen

LOEWE-tuoksut ovat taideteoksia, jotka syntyvät luonnosta ja heräävät eloon ihollasi. Espanjalaisten käsityöläisten luomat tuoksut ovat luonnollisia ja luonnonmukaisia, ja niiden koostumukset sisältävät tiivistettyjä luonnollisia öljyjä.

LOEWE-tuoksut luodaan Espanjassa, jossa Loewe-brändin tarina alkoi vuonna 1846. Jonathan Anderson on sukupolvensa johtavia suunnittelijoita. Hänet nimettiin LOEWEn luovaksi johtajaksi vuonna 2013, ja hän on aloittanut muotitalossa uuden kauden, jossa keskitytään eloisaan espanjalaiseen elämäntyyliin ja lähestytään muotia älyllisestä näkökulmasta.

LOEWE 001 oli ensimmäinen tuoksu, jonka Jonathan suunnitteli LOEWE-brändille yhteistyössä muotitalon oman tuoksunenän, Nuria Cruellesin, kanssa. Innovatiivinen ja monisävyinen tuoksukokonaisuus heijastaa samaa raikkautta, moninaisuutta ja elinvoimaa, jota Jonathan on tuonut muotitaloon.

Tutustu LOEWE-tuoksukokoelmaan ja kokeile suosituimpia miestentuoksuja, kuten LOEWE Solo raikkaine sitrusvivahteineen, LOEWE Solo Cedro Eau de Toilette puuntuoksuisine ja mausteisine vivahteineen tai LOEWE 7 Anonimo Eau de Parfum, joka koostuu huumaavan ihanasta suitsukkeesta ja nahkaisista vivahteista. Löydä myös naisten tuoksut, kuten LOEWE Aura ja LOEWE 001 houkuttelevine puisine vivahteineen.