MAC Cosmetics Brow Set Gel Kulmakarvageeli

MAC Cosmetics  Brow Set Gel Kulmakarvageeli
MAC Cosmetics  Brow Set Gel Kulmakarvageeli
Sävy Clear 8 g

Koodi: MAC01704 | Tämä tuote on tilapäisesti loppu

Tuotteen Kuvaus MAC Cosmetics Brow Set Gel

MAC Brow Set Gel is a product that will emphasise your look and accentuate the beauty of the eyes.

Characteristics:

  • helps to shape, define and fix your eyebrows
  • emphasises the natural colour of your eyebrows
  • detangles eyelashes and eyebrows well
  • quick and easy application

How to use:
Use the brush to achieve the natural line of your eyebrows and eyelashes. You can use the product both on makeup and before it.

Tietoja brändistä MAC Cosmetics

Ammattimainen meikki M · A · C on määrittänyt trendejä muotinäytösten taustalla jo vuosien ajan. Brändi tekee yhteistyötä tunnettujen taiteilijoiden, muotisuunnittelijoiden ja popkulttuurin ikoneiden kanssa ja brändin motto on ”Kaikki ikäryhmät, kaikki rodut, kaikki sukupuolet”. Ei ihme, että siitä on tullut enemmän kuin kauneusbrändi miljoonille ihmisille.

 

Yhtiö Make-up Art Cosmetics perustettiin Kanadan Torontossa vastauksena laadukkaan meikin puutteeseen markkinoilta. Meikkitaiteilija ja valokuvaaja Frank Toskan yhdessä kampaajan Frank Angelon kanssa loivat oman sarjan meikkituotteita, jotka täyttivät toimituksellisen ja taiteellisen meikin vaatimukset, ja aiheuttivat todellisen maanjäristyksen kauneusteollisuudessa.

Ainutlaatuisesti laaja valikoima meikkejä, yhdistelmä glamouria ja eleganssia katutyyliin ja käytännöllisyyteen, ammattilaiset meikkitaiteilijat tavallisten myymälähenkilökunnan sijaan ja ripaus kapinallista henkeä – juuri tämä tekee MAC brändistä ainutlaatuisen ja suositun. Nykyään brändi toimii 90 maassa ja tarjoaa 50 erilaista tuotesarjaa.

Arvostelu MAC Cosmetics Brow Set Gel