MAC Cosmetics Mineralize Skinfinish Paistettu Kirkastava Jauhe

MAC Cosmetics  Mineralize Skinfinish Paistettu Kirkastava Jauhe
MAC Cosmetics  Mineralize Skinfinish Paistettu Kirkastava Jauhe
Sävy Soft & Gentle 10 g

Koodi: MAC01582 | Tämä tuote on tilapäisesti loppu

Tuotteen Kuvaus MAC Cosmetics Mineralize Skinfinish
Ominaisuudet

Ominaisuudet:

  • kirkastaa
  • antaa raikkaan ulkonäön
  • korostaa kevyesti haluttuja osia kasvoista

Käyttöohjeet:
Levitä niihin kasvojen osiin, joita haluat korostaa ja kirkastaa. Levitä poskipäille, poskiin, kasvojen keskiosaan, kulmien alle ja silmien sisänurkkaan täydellisen kirkkaan ilmeen luomiseksi kasvoille.

Ominaisuudet

Koostumus
kompakti
Vaikutus
hehkuva
Meikkivoiteen sävy
kevyt

Tietoja brändistä MAC Cosmetics

Ammattimainen meikki M · A · C on määrittänyt trendejä muotinäytösten taustalla jo vuosien ajan. Brändi tekee yhteistyötä tunnettujen taiteilijoiden, muotisuunnittelijoiden ja popkulttuurin ikoneiden kanssa ja brändin motto on ”Kaikki ikäryhmät, kaikki rodut, kaikki sukupuolet”. Ei ihme, että siitä on tullut enemmän kuin kauneusbrändi miljoonille ihmisille.

 

Yhtiö Make-up Art Cosmetics perustettiin Kanadan Torontossa vastauksena laadukkaan meikin puutteeseen markkinoilta. Meikkitaiteilija ja valokuvaaja Frank Toskan yhdessä kampaajan Frank Angelon kanssa loivat oman sarjan meikkituotteita, jotka täyttivät toimituksellisen ja taiteellisen meikin vaatimukset, ja aiheuttivat todellisen maanjäristyksen kauneusteollisuudessa.

Ainutlaatuisesti laaja valikoima meikkejä, yhdistelmä glamouria ja eleganssia katutyyliin ja käytännöllisyyteen, ammattilaiset meikkitaiteilijat tavallisten myymälähenkilökunnan sijaan ja ripaus kapinallista henkeä – juuri tämä tekee MAC brändistä ainutlaatuisen ja suositun. Nykyään brändi toimii 90 maassa ja tarjoaa 50 erilaista tuotesarjaa.

Arvostelu MAC Cosmetics Mineralize Skinfinish