Maison Margiela REPLICA Beach Walk Eau de Toilette Naisille

Maison Margiela REPLICA Beach Walk Eau de Toilette Naisille
Maison Margiela REPLICA Beach Walk Eau de Toilette Naisille
Ilmainen toimitus
100 ml
95,00

Koodi: LNR00179 | Yli 5 kpl varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
maanantai 9.8.2021
UPS Air Mail
keskiviikko 4.8.2021

Kuvaus Maison Margiela REPLICA Beach Walk
Ainesosat

Sulje silmäsi ja anna ajatuksesi viedä sinut hiekkarannalle. Kukapa voisi vastustaa tällaista mielikuvaa. Jos pelkkä unelmointi ei kuitenkaan riitä sinulle, voit käyttää sen tukena Maison Margiela Replica Beach Walk Eau De Toilette -tuoksua. Tuoksu synnyttää välittömästi mielikuvan kuumasta hiekasta jalkojen alla, meren kuohunnasta ja merituulen leikistä hiuksissasi.

  • kesäpäivän auringonpaisteesta muistuttava kukkaistuoksu
  • ihanteellinen erityisesti kesällä ja päivittäiseen käyttöön
  • kuuluu yhteisten muistojen inspiroimaan Replica-tuoksukokoelmaan

Tuoksun koostumus
Alkutuoksun pehmeän makeisiin ja samalla raikkaisiin vivahteisiin johdattelevat mehukas bergamotti ja ripauksella roseepippuria maustettu sitruuna. Ylang-ylangin eksoottiset kukkaisvivahteet, kookosmaito ja Transluzone-yhdisteen raikas vesituoksu saavat kesäisen tarinan elämään ihollasi pitkään. Lopputuoksu huokuu setrin, myskin ja bentsoehartsin makean lämpimiä puun vivahteita.

Tuoksun tarina
Kesäpäivä hiekkarannalla on yksi niistä monista muistoista, jotka heijastuvat Maison Margiela Replica Beach Walk -tuoksusta. Replica-kokoelma perustuu kuviin ja tunteisiin, jotka muodostavat yhdessä kokemuksemme ja muistomme.

Tuoksun pullo muistuttaa perinteistä lääkepulloa, ja siinä heijastuu täydellisesti Maison Margiela -tuotemerkin imago. Pelkistetyn puuvillaetiketin tiedoista on helppo tunnistaa kunkin tuoksun sisältämät ainesosat. Pullo ja sen sisältö luovat yhdessä aisteja hivelevän kokonaisuuden.

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Vaaleanpunainen Pippuri, Sitruuna, Bergamotti
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Ylang-Ylang, Kookosmaito, Transluzone
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Benzoin, Setri, Myski
Tuoksuluokka
akvaattinen

Tietoja brändistä Maison Margiela

Ainutlaatuinen, luova ja hitusen provosoiva – sellainen on ranskalainen Maison Margiela -luksusbrändi (aikaisemmin nimeltä Maison Martin Margiela), joka tunnetaan huomiota herättävistä muotivaatteistaan, ainutlaatuisesta REPLICA-sarjastaan ja unohtumattomista tuoksuistaan.

Vuonna 1988 muotisuunnittelija Martin Margiela perusti Pariisiin omaa nimeään kantavan luksustason muotitalon. Maison Margiela -brändille on ominaista muista eroava lähestymistapa muotiin ja tuoksuihin, sillä brändin tuotteet ovat kuin pieniä taideteoksia. Huomiota on herättänyt etenkin vuonna 1994 lanseerattu REPLICA-niminen sarja, johon kuuluu maailman eri kolkkien vaatteiden ja käsintehtyjen asusteiden jäljennöksiä. Jokainen tuote on varustettu lapulla, joka kuvaa alkuperäisen vaatteen tai asusteen tarinaa ja materiaalia. Vuonna 2012 tähän ainutlaatuiseen sarjaan lisättiin myös luksustason tuoksut.

Miltä muistot tuoksuvat? Vastauksen antavat REPLICA-tuoksut, joiden valmistukseen osallistuivat maailman parhaat parfymöörit. Maison Margiela -tuoksut on suunniteltu tuomaan esiin muistoja kauneimmista hetkistä. Kokeile sinäkin Maison Margiela -tuoksujen taikaa.

Arvostelu Maison Margiela REPLICA Beach Walk