Maison MargielaREPLICA By the Fireplace Eau de Toilette Unisex

Maison Margiela REPLICA By the Fireplace Eau de Toilette Unisex
Maison Margiela REPLICA By the Fireplace Eau de Toilette Unisex
100 ml
95,00

Koodi: MMG00180 | Varastossa
1
Lahja sinulle
Ostaessasi vapaavalintaisia tuotteita yli 40 eurolla saat lahjaksi tuoksunäytteitä sisältävän Discovery boxin.
Lahja sinulle
Lahja sinulle
Lahja sinulle
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 22.10.2021
UPS Air Mail
tiistai 19.10.2021

Kuvaus Maison Margiela REPLICA By the Fireplace
Ainesosat

Miellyttävään kodikkaaseen tunnelmaan johdattaa sekä miehille että naisille tarkoitettu Eau De Toilette -tuoksu Maison Margiela Replica By the Fireplace. Se palauttaa mieleen takkatulen ääressä vietetyt pakkasaamut niin elävästi, että voit melkein astia palavan puun äänen.

  • makean puuvivahteinen ambratuoksu miehille ja naisille
  • erottuu parhaiten syys- ja talvikäytössä
  • kuuluu muistojen inspiroimaan Replica-tuoksukokoelmaan

Tuoksun koostumus
Alkutuoksun voimakas neilikka kietoo syleilyynsä lämpöisen peiton lailla. Hetken päästä voimistuu paahdettujen kastanjoiden tuoksu guajakkipuun saattelemana. Hellivän cashmeranin ja makean vaniljan tuoksuyhdistelmä luo täydellisen lämmön ja kodikkuuden tunteen.

Tuoksun tarina
Muistat varmasti mielihyvän, jota koet katsellessasi talvimaisemaa kuuraisen ikkunan läpi kodin lämmöstä. Sama tunne syntyy Margiela Replica By the Fireplace -tuoksusta. Se palauttaa mieleen takkatulen lämmön ja paahdettujen kastanjoiden tuoksun.

Tämän hurmaavan Eau De Toilette -tuoksun pelkistetyn pullon kyljessä on puuvillaetiketti kuten muissakin Maison Margiela -tuotemerkin Replica-kokoelmaan kuuluvissa tuotteissa. Jos pidät lämpimistä peitoista, mukavasta olosta ja kodikkaasta tunnelmasta, tämä tuoksu on juuri oikea sinulle.

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Neilikka, Appelsiinikukan Terälehti, Vaaleanpunainen Pippuri
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Kastanja, Guajaakin öljy, Katajaöljy
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Vanilja, Perun Balsami, Cashmerani
Tuoksuluokka
mausteinen, puumainen

Tietoja brändistä Maison Margiela

Ainutlaatuinen, luova ja hitusen provosoiva – sellainen on ranskalainen Maison Margiela -luksusbrändi (aikaisemmin nimeltä Maison Martin Margiela), joka tunnetaan huomiota herättävistä muotivaatteistaan, ainutlaatuisesta REPLICA-sarjastaan ja unohtumattomista tuoksuistaan.

Vuonna 1988 muotisuunnittelija Martin Margiela perusti Pariisiin omaa nimeään kantavan luksustason muotitalon. Maison Margiela -brändille on ominaista muista eroava lähestymistapa muotiin ja tuoksuihin, sillä brändin tuotteet ovat kuin pieniä taideteoksia. Huomiota on herättänyt etenkin vuonna 1994 lanseerattu REPLICA-niminen sarja, johon kuuluu maailman eri kolkkien vaatteiden ja käsintehtyjen asusteiden jäljennöksiä. Jokainen tuote on varustettu lapulla, joka kuvaa alkuperäisen vaatteen tai asusteen tarinaa ja materiaalia. Vuonna 2012 tähän ainutlaatuiseen sarjaan lisättiin myös luksustason tuoksut.

Miltä muistot tuoksuvat? Vastauksen antavat REPLICA-tuoksut, joiden valmistukseen osallistuivat maailman parhaat parfymöörit. Maison Margiela -tuoksut on suunniteltu tuomaan esiin muistoja kauneimmista hetkistä. Kokeile sinäkin Maison Margiela -tuoksujen taikaa.

Arvostelu Maison Margiela REPLICA By the Fireplace