Maison Margiela REPLICA Matcha Meditation Eau de Toilette Unisex

1×
Maison Margiela REPLICA Matcha Meditation Eau de Toilette Unisex
Maison Margiela REPLICA Matcha Meditation Eau de Toilette Unisex
Erikoistarjoukset
10 ml
22,50

Koodi: MMG00327 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 30.7.2021
UPS Air Mail
tiistai 27.7.2021

Kuvaus Maison Margiela REPLICA Matcha Meditation
Ainesosat

Maison Margiela REPLICA Matcha Meditation on eau de toilette, joka kuvastaa hetkessä elämisestä nauttimista ilman keskeytyksiä. Tämä zeniläisen tyyni tuoksu on aromikas synonyymi ilon ja harmonian tunteelle, jollaista koet vaikkapa nauttiessasi vastakeitettyä matcha-teetä kaikessa rauhassa oman kotisi lämmössä.

  • aromaattinen, aistit herättävä vihreä tuoksu
  • miehille ja naisille
  • muistojemme inspiroiman Replica-kokoelman tuoksu

Tuoksun koostumus
Ensituoksu on täynnä bergamotin raikkaita vivahteita, jotka täydentävät mandariinia ja kaiken yllä leijuvia vihreän teen aromeja. Tuoksun sydämen valtaavat huumaava jasmiini ja appelsiininkukkien saattelema matcha. Täydellisen elämyksen päättää lämmin bentsoiini, joihin yhdistyvät sammalen ja valkosuklaan vivahteet.

Tuoksun tarina
Maison Margiela REPLICA Matcha Meditation -tuoksu tuo meditaation kaltaisen rauhan ja vapauden tunteen. Jo ensimmäisellä suihkauksella ajatuksesi voivat karata minne ikinä haluavatkaan ja voit elää vain tässä hetkessä.

REPLICA Matcha Meditation -tuoksun pulloa koristaa puuvillainen etiketti – samanlainen joka on myös REPLICA-muotivaatteissa. Pakkauksessa on Polaroid-kameran otokselta näyttävä valokuva, joka on REPLICA-kokoelman tunnusmerkki.

Tärkeä huomio

Flammable.

Koko teksti

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Vihreä Tee, Bergamotti, Mandariinin Kukka
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Appelsiinin Kukka, Jasmiini, Matcha
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Valkoinen Suklaa, Sammal, Benzoin
Tuoksuluokka
aromaattinen, vihreä

Tietoja brändistä Maison Margiela

Ainutlaatuinen, luova ja hitusen provosoiva – sellainen on ranskalainen Maison Margiela -luksusbrändi (aikaisemmin nimeltä Maison Martin Margiela), joka tunnetaan huomiota herättävistä muotivaatteistaan, ainutlaatuisesta REPLICA-sarjastaan ja unohtumattomista tuoksuistaan.

Vuonna 1988 muotisuunnittelija Martin Margiela perusti Pariisiin omaa nimeään kantavan luksustason muotitalon. Maison Margiela -brändille on ominaista muista eroava lähestymistapa muotiin ja tuoksuihin, sillä brändin tuotteet ovat kuin pieniä taideteoksia. Huomiota on herättänyt etenkin vuonna 1994 lanseerattu REPLICA-niminen sarja, johon kuuluu maailman eri kolkkien vaatteiden ja käsintehtyjen asusteiden jäljennöksiä. Jokainen tuote on varustettu lapulla, joka kuvaa alkuperäisen vaatteen tai asusteen tarinaa ja materiaalia. Vuonna 2012 tähän ainutlaatuiseen sarjaan lisättiin myös luksustason tuoksut.

Miltä muistot tuoksuvat? Vastauksen antavat REPLICA-tuoksut, joiden valmistukseen osallistuivat maailman parhaat parfymöörit. Maison Margiela -tuoksut on suunniteltu tuomaan esiin muistoja kauneimmista hetkistä. Kokeile sinäkin Maison Margiela -tuoksujen taikaa.

Arvostelu Maison Margiela REPLICA Matcha Meditation1