Maison MargielaREPLICA Springtime in a Park Eau de Toilette Unisex

Maison Margiela REPLICA Springtime in a Park Eau de Toilette Unisex
Maison Margiela REPLICA Springtime in a Park Eau de Toilette Unisex
100 ml
95,00

Koodi: MMG00192 | 5 saatavilla
1
Lahja sinulle
Ostaessasi vapaavalintaisia tuotteita yli 40 eurolla saat lahjaksi tuoksunäytteitä sisältävän Discovery boxin.
Lahja sinulle
Lahja sinulle
Lahja sinulle
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 22.10.2021
UPS Air Mail
tiistai 19.10.2021

Kuvaus Maison Margiela REPLICA Springtime in a Park
Ainesosat

Jos nautit kävelyistä kukkaan puhjenneessa keväisessä puistossa, on Eau De Toilette -tuoksu Maison Margiela Replica Springtime in a Park kuin luotu sinua varten. Tuoksuun kätkeytyy kukkivien puiden ja kukkien täyttämässä puistossa vietetyn romanttisen iltapäivän tunnelma. Istu hetkeksi penkille kukkivan puun katveeseen ja nauti hetken rauhasta arkisen kiireen keskellä.

  • unisex-tuoksu naisille ja miehille
  • erottuu parhaiten lämpiminä kevät- ja kesäkuukausina
  • kuuluu muistojen inspiroimaan Replica-tuoksukokoelmaan

Tuoksun koostumus
Alkutuoksussa on mehukasta päärynää, bergamotin sitruksisia nuotteja ja mustaviinimarjan vivahteita. Niiden jälkeen etualalle nousevat herkkä kielo, isokukkainen jasmiini ja damaskonruusu. Iholla pisimpään viipyvässä pohjatuoksussa on myskiä ja herkullista vaniljaa.

Tuoksun tarina
Eau De Toilette -tuoksu Maison Margiela Replica Springtime in a Park kuuluu Replica-kokoelmaan, jonka inspiraation lähteenä ovat mitä erilaisimpiin paikkoihin liittyvät muistot. Tässä tuoksussa muistot liittyvät keväiseen hetkeen shanghailaisen puiston kukkaloistossa. Muiden Replica-kokoelmaan kuuluvien tuoksujen tapaan myös Springtime in a Park Eau De Toilette -tuoksun pelkistetyssä pullossa on puuvillaetiketti, josta tuoksun kuvaus ja ominaisuudet on helppo löytää.

Tuotteen täydellinen koostumus

ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, LIMONENE, CITRONELLOL, HYDROXYCITRONELLAL, LINALOOL, BENZYL ALCOHOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CINNAMYL ALCOHOL, GERANIOL, FARNESOL, CITRAL, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, BENZYL BENZOATE, BENZYL SALICYLATE, EUGENOL, CI 14700 / RED 4, CI 60730 / EXT. VIOLET 2 (F.I.L. B234654/1) Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Päärynä
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Kielo
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Myski
Tuoksuluokka
hedelmäinen, kukkainen

Tietoja brändistä Maison Margiela

Ainutlaatuinen, luova ja hitusen provosoiva – sellainen on ranskalainen Maison Margiela -luksusbrändi (aikaisemmin nimeltä Maison Martin Margiela), joka tunnetaan huomiota herättävistä muotivaatteistaan, ainutlaatuisesta REPLICA-sarjastaan ja unohtumattomista tuoksuistaan.

Vuonna 1988 muotisuunnittelija Martin Margiela perusti Pariisiin omaa nimeään kantavan luksustason muotitalon. Maison Margiela -brändille on ominaista muista eroava lähestymistapa muotiin ja tuoksuihin, sillä brändin tuotteet ovat kuin pieniä taideteoksia. Huomiota on herättänyt etenkin vuonna 1994 lanseerattu REPLICA-niminen sarja, johon kuuluu maailman eri kolkkien vaatteiden ja käsintehtyjen asusteiden jäljennöksiä. Jokainen tuote on varustettu lapulla, joka kuvaa alkuperäisen vaatteen tai asusteen tarinaa ja materiaalia. Vuonna 2012 tähän ainutlaatuiseen sarjaan lisättiin myös luksustason tuoksut.

Miltä muistot tuoksuvat? Vastauksen antavat REPLICA-tuoksut, joiden valmistukseen osallistuivat maailman parhaat parfymöörit. Maison Margiela -tuoksut on suunniteltu tuomaan esiin muistoja kauneimmista hetkistä. Kokeile sinäkin Maison Margiela -tuoksujen taikaa.

Arvostelu Maison Margiela REPLICA Springtime in a Park