Mine põhisisu juurde
Marc Jacobs Daisy Love Skies Eau de Toilette -tuoksu rajoitettu erä naisille
Marc Jacobs Daisy Love Skies Eau de Toilette -tuoksu rajoitettu erä naisille
Marc Jacobs Daisy Love Skies Eau de Toilette -tuoksu rajoitettu erä naisille
CompositionSammal, Kristallin Vivahteet, myskimalva
Tuoksuluokkakukkainen, vihreä

Kaikki kiire ja hälinä unohtuvat meren rannalla; tunnet vain kevyen tuulen, kevätauringon ja paljon kaivattua rauhaa. Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Skies (summer limited edition 2022) ilmentää tätä hetkeä ja kutsuu latautumaan, pohtimaan ja löytämään tasapaino uudelleen.

  • raikas gourmand-tuoksu
  • rajoitettu erä 2022
  • tuoksun on suunnitellut parfymööri Alberto Morillas

Tuoksun koostumus
Suolaista alkuvivahdetta täydentävät marjat ja hedelmät, joista tunnistaa ainakin vadelman. Myskimalvan kukkaiset vivahteet antavat tuoksulle virkistävän olemuksen ja kaikkea korostaa mieto kermavaahdon tuoksu. Viimeisinä tuoksuvat jäkälä, myski ja santelipuu. 

Tuoksun tarina
Kaikista kolmesta Daisy-tuoksusta julkaistiin vuonna 2022 myös rajoitetut kevätversiot, joista yksi on Marc Jacobs Daisy Love Skies. Tällä kertaa inspiraationa oli kevätauringon säteiden valaisema Tyynenmeren rannikko, jota ympäröivät kalliot ovat täynnä kukkia. Täydellinen paikka rauhoittumiseen.

Tämän maiseman päävärit ovat rauhoittava sininen ja eloisa keltainen – auringon väri. Ne toistuvat myös rajoitetun Skies-sarjan kaikissa kolmessa pullossa sekä Marc Jacobsin muotikokoelmassa.

Marc JacobsDaisy Love Skies Eau de Toilette -tuoksu rajoitettu erä naisille

50 ml

Tämä tuote on tilapäisesti loppu | Koodi: MAJ01507