Mine põhisisu juurde

Mense

Mense

Rehtiä kosmeettista hoitoa tuotemerkiltä Mense – kuin luotu modernille miehelle. Tuotteiden koostumus on muokattu vastaamaan täydellisesti miehen kasvojen ja vartalon ihon sekä hiusten tarpeita. Takaa kaiken tarvittavan niin raviten kuin ulkoisilta haitoilta suojaten.

 

Miesten Mense-kosmetiikka on luotu miehille, jotka arvostavat kehoaan ja haluavat käyttää päivittäin ainakin pienen hetken siitä huolehtimiseen. Näppärät ja käytännölliset Mense-tuotteet auttavat helposti luomaan säännöllisen jokapäiväisen rutiinin, joka antaa näkyviä tuloksia. Miesten kehon tarpeiden mukaan huolellisesti valitut aktiiviaineet ravitsevat ja suojaavat ihoa sekä hiuksia ja antavat niille terveen ilmeen.

Mitä Mense tarkoittaa? Itsestä huolehtimista sekä oman kehon kunnioittamista ja kauniina pitämistä. Huolehdi sinäkin kehostasi vaikkapa virkistävällä, merisammal-uutetta sisältävällä puhdistusvaahdolla, kasvojen SPF 20 aurinkosuojavoiteella, ryppyjä ehkäisevällä ja kohottavalla, retinolia sisältävällä seerumilla tai rauhoittavalla, pellavaöljyä sisältävällä after shave -balsamilla. Ja koska Mensen tuoteperheeseen kuuluu miesten kasvojenhoitotuotteiden lisäksi myös vartalon- ja hiustenhoitotuotteita, löydät valikoimasta esimerkiksi 24 tunnin ajan raikastavan deodorantin, elvyttävän inkiväärisuihkugeelin tai ravitsevan, hiuksia vahvistavan inkiväärishampoon.

Katso koko teksti piilota teksti