Mercedes-Benz Club Black Eau de Toilette Miehille

Mercedes-Benz Club Black Eau de Toilette Miehille
Mercedes-Benz Club Black Eau de Toilette Miehille
100 ml
40,00

Koodi: MCD0291 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 6.8.2021
UPS Air Mail
tiistai 3.8.2021

Kuvaus Mercedes-Benz Club Black
Ainesosat

Täydellinen tuoksu jokaiselle, joka määrätietoisesti pyrkii kohti korkealle asettamiaan päämääriä. Miesten Eau De Toilette -tuoksu Mercedes-Benz Club Blac tuo sinulle lisäripauksen itsevarmuutta ja voimaa saavuttaa tavoitteesi. Tiedät itse, että unelmat on tehty täytettäviksi, ja tämä tuoksu muistuttaa sinua siitä jatkuvasti.

  • miellyttävän makea itämainen tuoksu
  • vahvistaa itsetuntoa ja tuo energiaa
  • lämmittävä aromi sopii kylmiin kuukausiin

Tuoksun koostumus
Aluksi sinua virkistävät bergamotin energiset nuotit. Sen jälkeen esiin astuu aistillinen yhdistelmä olibaanihartsin savumaisia vivahteita ja salaperäistä jasmiinia. Tuoksun poikkeuksellinen intensiteetti ja lämpö perustuu makeahkon ambroksaanin, herkullisen vaniljan ja hienostuneen bentsoiinin yhdistelmään. Kokonaisuuden täydentävät puuvivahteiset nuotit, jotka tuovat tuoksuun eksoottista viehätystä.

Tuoksun tarina
Miesten tuoksu Mercedes-Benz Club Black vuodelta 2017 on upean ajaton ja kantajansa tukena tämän kaikkien tavoitteiden saavuttamisessa. Musta pullo ja hajuvesi itse luovat saman vaikutelman kuin Mercedes-Benzin ikoniset autot – ylellisen, miehekkään ja puoleensavetävän.

Tuotteen täydellinen koostumus

ALCOHOL DENAT. (SD ALCOHOL 40-B), PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), CI 19140 (YELLOW 5), CI 14700 (RED 4), CITRAL, LIMONENE, LINALOOL, BENZYL SALICYLATE. Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Bergamotti
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Suitsuke, Jasmiini
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Puiset Vivahteet, Vanilja, Benzoin, Ambroxan
Tuoksuluokka
itämainen

Arvostelu Mercedes-Benz Club Black