MoschinoToy 2 Bubble Gum Lahjasetti Naisille

Moschino Toy 2 Bubble Gum Lahjasetti Naisille
Moschino Toy 2 Bubble Gum Lahjasetti Naisille

Tämä tuote on tilapäisesti loppu | Koodi: MOS02355

Eau de Toilette 50 ml + Hajustettu Vartalovoide 50 ml + Hajustettu Suihkugeeli 50 ml

Tue lempituoksusi intensiteettiä. Naisten tuoksusetti Moschino Toy 2 Bubble Gum sisältää tuoksun lisäksi myös hoitavaa kosmetiikkaa, jotta päivittäiset kylpyhuonerutiinisi olisivat täydellisen sointuvia.

Ominaisuudet:

  • hajustettu kosmetiikka pidentää tuoksun kestoa
  • ilahduttaa kaikkia naisia
  • sopii mainiosti lahjaksi

Setin sisältö:

  • Eau de Toilette 50 ml
  • Hajustettu Vartalovoide 50 ml
  • Hajustettu Suihkugeeli 50 ml

Ainesosat

Tuoksuluokka
aromaattinen, hedelmäinen, nahka
Sarjan Tyyppi
Lahjasetti

Italialainen Moschino-brändi on tullut tunnetuksi leikkisistä, persoonallisista ja värikkäistä muotivaatteistaan, joista ei puutu vitsikkyyttä tai edes provokaatiota. Juuri sellaisia ovat myös Moschinon tuoksut.

Merkin perustaja Franco Moschino on aina rakastanut taidetta ja hänen haaveenaan olikin taidemaalarin ura. Opintonsa rahoittaakseen hän teki kuvituksia suurille muotilehdille ja päätyi vuonna 1971 yhteistyöhön Gianni Versacen kanssa. Muodista tulikin hänen intohimonsa ja vuonna 1983 hän perusti oman merkin, joka tunnetaan nykyisin ympäri maailman. Malleikseen Moschino puki muun muassa urheilijoita Torinon olympialaisten avajaisiin, Kylie Minoguen Showgirl: The Greatest Hits Tour -kiertueelle ja Madonnan Sticky & Sweet Tourille.

Ensimmäinen Moschino-tuoksu – Moschino for Women – näki päivänvalon vuonna 1987. Tämän leikkisän brändin suosituimpiin tuoksuihin kuuluvat naisten toilettivesi Moschino Funny!, Moschino I Love ja pakkaukseltaan vitsikkäästi puhdistusainepulloa muistuttava Moschino Fresh Couture. Huomiota ansaitsevat myös naisille suunniteltu kukkaistuoksu Moschino Cheap & Chic ja miehille suunniteltu Moschino Uomo? -toilettivesi.