Novellista Crazy Rich Eau de Parfum Naisille

1×
Novellista Crazy Rich Eau de Parfum Naisille
Novellista Crazy Rich Eau de Parfum Naisille
Ilmainen toimitus
75 ml
99,00

Koodi: NVL04274 | Varastossa
1
Lisää tuotteeseen kaiverrus luodaksesi ainutlaatuinen lahja.
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
torstai 20.5.2021
UPS Air Mail
maanantai 17.5.2021

Kuvaus Novellista Crazy Rich
Ainesosat

Antaudu ilontäytteisten illanviettojen huolettoman mielialan vietäväksi. NOVELLISTA CRAZY RICH -tuoksuvesi vie sinut paikkaan, jossa ihmiset iloitsevat ja nauttivat elämästä täysin siemauksin. Tällä tuoksulla lisäät jokaiseen päivääsi ripauksen hohdokkuutta ja loputonta juhlavuutta.

  • hedelmäinen kukkaistuoksu naisille
  • luo hetkestä kuin hetkestä juhlallisen tilanteen  
  • tuoksun on kehittänyt ranskalainen parfymööri Christian Vermorel

Tuoksun koostumus
Tuoksun ensihetkien mehukkaat mandariinin ja vihreän omenan vivahteet vapautuvat helmeilevinä yhdistyen orvokin lehtien raikkaisiin vivahteisiin. Tämä yhdistelmä saa välittömästi aikaan leikkisän ja huolettoman tunnelman. Räiskyvän raikkaat kukkaisvivahteet syntyvät jasmiinin, kurjenpolven ja tyylikkään bulgarianruusun hienostuneesta yhdistelmästä. Pohjatuoksu perustuu australialaisen santelipuun, arvokkaan myskin ja eksoottisen ylang-ylangin aistikkaisiin vivahteisiin.

Tuoksun inspiraation lähde: Kultahattu
NOVELLISTA CRAZY RICH -tuoksun inspiraation lähteenä on ollut yli sukupolvirajojen suosiossa pysynyt maailmankirjallisuuden klassikko, yhdysvaltalaisen kirjailijan, F. S. Fitzgeraldin kuuluisa teos Kultahattu, jossa kuvataan 1920-luvun idealismia ja ajalle tyypillisiä hilpeitä illanistujaisia.

Eteeristen öljyjen sekä puhtaiden ja arvokkaiden absoluuttien korkea pitoisuus takaa pitkäkestoisen aistikokemuksen, joka tarjoillaan ajattomassa ja erittäin tyylikkäässä hajuvesipullossa.

Kerää ainutlaatuisten NOVELLISTA-tuoksujen koko sarja
Vakuuttiko tämä tuoksu sinut? Siinä tapauksessa sinun ei kannata sivuuttaa muita NOVELLISTA-merkin tuoksuja. Ranskalaisen Grassen tunnetut parfymöörit ovat luoneet kaikkiaan 10 ainutlaatuista kokonaisuutta, joista jokaisen inspiraation lähteenä on ollut maailmankirjallisuuden klassikko. Löydät siten elämän jokaiseen hetkeen sopivan tuoksun, joka tuo mukanaan arjesta poikkeavan tuntemuksen. Tee tuoksusta osa omaa tarinaasi.

Tärkeä huomio

Flammable.

Koko teksti

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Tuoksuluokka
hedelmäinen, kukkainen

Arvostelu Novellista Crazy Rich1