Novellista Oud Venture Eau de Parfum Unisex

Novellista Oud Venture Eau de Parfum Unisex
Novellista Oud Venture Eau de Parfum Unisex
Ilmainen toimitus
75 ml
99,00

Koodi: NVL04281 | Varastossa
1
Lisää tuotteeseen kaiverrus luodaksesi ainutlaatuinen lahja.
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
torstai 29.4.2021
UPS Air Mail
maanantai 26.4.2021

Kuvaus Novellista Oud Venture
Ainesosat

NOVELLISTA OUD VENTURE -tuoksuvesi mahdollistaa irtioton arjesta ja kurkistuksen salaperäisten itämaisten tuoksujen maailmaan. Tuoksun nuuhkaisu riittää aloittamaan matkan tuoksujen arvoitukselliseen maailmaan.

  • sukupuolineutraali puunsävyinen itämainen tuoksu
  • yksityiskohtaisesti mietitty ja salaperäinen tuoksu
  • kehittänyt ranskalainen parfymööri Marc Zini

Tuoksun koostumus
Ensinuuhkaisulla tunnet tuoksukukan sekä eksoottisen kardemumman ja sahramin yhdistelmän sävyt, jotka kutsuvat aistisi houkuttelevalle matkalle tuntemattomaan. Heti sen jälkeen tunnet kuuman aavikon lämpimän tuulahduksen, jonka saavat aikaan guajakkipuun sekä papyruksen ja patsulin eteeristen öljyjen vivahteet. Aistisi tuntevat agarpuun, mirhan ja mustapippurin sävyt, jotka kuljettavat sinut muinaisten kaupunkien ja torien sydämeen.

Tuoksun inspiraation lähde: Citadelle
NOVELLISTA OUD VENTURE -tuoksuveden inspiraation lähteenä on ollut ranskalaisen kirjailijan Antoine de Saint-Exupéryn keskeneräiseksi jäänyt filosofinen romaani Citadelle. Teoksessa käsitellään hengellisen moraalin ja arvojen teemoja, ja siinä tuodaan esille ihmiskunnan ikuisia ongelmia. Kirjan miljöönä toimivan aavikon ilmapiiri heijastuu täydellisesti tämän aistikkaan tuoksuveden tuoksukokonaisuudessa.

NOVELLISTA OUD VENTURE -tuoksuvesi erottuu joukosta suurella eteeristen öljyjen ja puhtaiden luonnollisten ainesosien pitoisuudellaan. Tuoksu on pitkäkestoinen ja vapautuu vähitellen.

Kerää ainutlaatuisten NOVELLISTA-tuoksujen koko sarja
Vakuuttiko tämä tuoksu sinut? Siinä tapauksessa sinun ei kannata sivuuttaa muita NOVELLISTA-merkin tuoksuja. Ranskalaisen Grassen tunnetut parfymöörit ovat luoneet kaikkiaan 10 ainutlaatuista kokonaisuutta, joista jokaisen inspiraation lähteenä on ollut maailmankirjallisuuden klassikko. Löydät siten elämän jokaiseen hetkeen sopivan tuoksun, joka tuo mukanaan arjesta poikkeavan tuntemuksen. Tee tuoksusta osa omaa tarinaasi.

Tärkeä huomio

Flammable.

Koko teksti

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Osmanthus, Sahrami, Kardemumma
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Guaiac Puu, Patsuli, Papyrus
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Mirha, Musta Pippuri, Agar Puu
Tuoksuluokka
itämainen, puumainen

Arvostelu Novellista Oud Venture