Oral B 3D White EB 18 Hammasharjan Vaihtopäät 2 kpl

Oral B 3D White EB 18 Hammasharjan Vaihtopäät 2 kpl
Oral B 3D White EB 18 Hammasharjan Vaihtopäät 2 kpl
11,90

Koodi: ORB1405 | Varastossa

Can be used with all Oral B handles with the exception of Pulsonic model.

1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
torstai 4.2.2021
UPS Air Mail
maanantai 1.2.2021

Tuotteen Kuvaus Oral B 3D White EB 18

Hammasharjan vaihtopää Oral B 3D White EB 18 auttaa saavuttamaan parhaat tulokset suuhygieniassa. Harjaspään säännöllinen vaihtaminen takaa aina yhtä tehokkaan hampaiden pesun kuin uuden harjan avulla.

Ominaisuudet:

  • puhdistaa myös hankalasti saavutettavat paikat
  • kätevä ja helppo käsittely
  • vaihtaminen onnistuu helposti

Käyttöohjeet:
Aseta vaihtopää kyseisen tyyppiseen harjaan ja napsauta se paikalleen.

Tietoja brändistä Oral B

Oral B edustaa laatua ja korkealaatuista hoitoa hammashygieniassa. Oral B tuotteet tunnetaan korkeimmasta laadustaan, joka takaa erinomaiset tulokset hammas- ja suunhoidossa. Korkealaatuinen hammasharja tai hammaslanka on paras tapa saada kaunis ja terve hymy.

 

Brändin perustaja on kalifornialainen hammaslääkäri Robert Huston – henkilö, joka vuonna 1950 korvasi vuodesta 1938 lähtien käytössä olevat perinteiset kovat nailonhammasharjan harjakset lempeillä, pyöristetyillä harjaksilla. Tästä tuli maailmanlaajuinen ilmiö, ja Oral B brändistä tuli alansa markkinajohtaja.

Nykyään Oral B on laadukkaan hammashoidon synonyymi. Oral B sähköinen hammasharja ei vain puhdista hampaitasi perusteellisesti, vaan myös hieroo ikenet, mikä vaikuttaa myönteisesti. Jos haluat estää onteloita, saada terveet ikenet ja suu, joka tuntuu todella puhtaalta ja raikkaalta, Oral B hammasharja on oikea valinta.

Arvostelu Oral B 3D White EB 18