Paco Rabanne1 Million Parfum Lahjasetti I. Miehille

Paco Rabanne 1 Million Parfum Lahjasetti I. Miehille
Paco Rabanne 1 Million Parfum Lahjasetti I. Miehille
Uusi
84,40

Koodi: PAR12738 | Varastossa

parfém Hajuvesi 100 ml + deodorant Deodorantti 150 ml

1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
tiistai 26.10.2021
UPS Air Mail
torstai 21.10.2021

Kuvaus Paco Rabanne 1 Million Parfum
Ainesosat

Ylellinen tuoksu on aina oikea valinta, kun haluat todella ilahduttaa läheisiäsi. Miesten tuoksusetti Paco Rabanne 1 Million Parfum kauniissa pakkauksessa moninkertaistaa lahjan saajan ilon. Satsaa täydellisen sointuvan sarjan taikaan ja voit olla varma, että se tuottaa iloa vastaanottajalle.

Ominaisuudet:

  • ylellinen muotoilu
  • ylellinen tuoksu vaativampaan makuun
  • design-pullo

Setin sisältö:

  • parfém Hajuvesi 100 ml
  • deodorant Deodorantti 150 ml

Ainesosat

Tuoksuluokka
aromaattinen, puumainen
Sarjan Tyyppi
Lahjasetti

Tietoja brändistä Paco Rabanne

Paco Rabanne -tuoksut pohjautuvat ajatukseen luksuksesta, laadusta ja hienostuneesta ylellisyydestä. Nämä aromaattiset koostumukset, jotka toimitetaan tunnusomaisissa pulloissa, ovat yhtä epätavallisia kuin niille nimensä antaneen suunnittelijan elämä ja työ.

Paco Rabanne on salanimi, joka teki Francisco Rabaneda Cuervosta kuuluisan. Tämä espanjalainen suunnittelija kasvoi Ranskassa, missä hän työskenteli useissa pariisilaisissa muotitaloissa ennen oman brändin perustamista vuonna 1966. Hänen eklektiset mallinsa epätavallisista materiaaleista alkoivat sitten nopeasti kiinnittää huomiota ja ansaitsivat brändille maailmanlaajuisen tunnustuksen.

Ensimmäinen Paco Rabanne -hajuvesi esitettiin vasta kolme vuotta myöhemmin, ja siitä lähtien on tullut kymmeniä tuoksuja sekä naisille että miehille. Alkuperäisiin kukkakoostumuksiin lisättiin myöhemmin puumaisia ja mausteisia aineosia, jotka tarjosivat brändin tunnusomaisen seksikkyyden. Paco Rabanne 1 Million on erinomainen esimerkki tästä laadusta ja todellinen moderni klassikko.

Arvostelu Paco Rabanne 1 Million Parfum