Parfums De MarlyHabdan Eau de Parfum Unisex

Parfums De Marly Habdan Eau de Parfum Unisex
Parfums De Marly Habdan Eau de Parfum Unisex
Ilmainen toimitus
125 ml
210,90

Varastossa | Koodi: PDM0053
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
tiistai 1.2.2022
UPS Air Mail
torstai 27.1.2022

Arabialaisten hevosten kauneus ja eleganssi yhdistyvät harvinaisten balsamien ja puun salaperäisyyteen. Eau de parfum -tuoksu Parfums De Marly Habdan kätkee sisäänsä hienostuneita itämaisia vivahteita ja kipinöivää energiaa. Sen runsaat aromit tukevat itsevarmuuttasi ja tuovat tunteen ainutlaatuisesta hetkestä.

  • itämainen tuoksu makeilla ja hedelmäisillä vivahteilla
  • lämmin ja viettelevä tuoksu naisille ja miehille
  • ihanteellinen syksyisiin päiviin

Tuoksun koostumus
Habdan-tuoksu on ylellinen sekoitus makeita, balsamisia ja mausteisia vivahteita. Johdannossa sahramin sävyt yhdistyvät suitsukkeen pehmeän savuisiin aromeihin. Oudin tummia puisia sävyjä raikastavat ruusu ja mehukas omena. Pohjatuoksussa ambran ja mirhan duetto tuo mieleen kiillon jalosukuisen ratsun silkkisessä harjassa.

Tuoksun tarina
Royal Essence -sarjan muiden tuoksujen tavoin myös eau de parfum -tuoksu Habdan on nimetty jalosukuisen orin mukaan. Mainintoja Habdan-hevosesta löytyy legendaarisista ristiretkitarinoista, ja sen jälkeläisistä on muodostunut jalosukuisten kilpahevosten sukuhaara.

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Olibaani, Sahrami
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Omena, Puiset Vivahteet, Ruusu
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Mirha, Ambra, Karamelli
Tuoksuluokka
itämainen