Philips Sonicare

Parhaiten myyvät

Kirkas hymy sonic-sähköhammasharjalla Philips

Unelmoitko kirkkaasta hymystä ja terveistä hampaista? Kokeile hammasharjaa Philips Sonicare, joka suositun sonic-teknologian avulla puhdistaa hampaasi nopeasti ja hellävaraisesti. Pääse eroon plakista ja hammasväleihin jääneistä ruoanpalasista. Hammasharja soveltuu myös herkille hampaille ja verta vuotaville ikenille.

Kuinka toimii hampaiden pesu sonic-sähköhammasharjalla Sonicare?

Sonic-värähtelyt liikuttavat hammasharjan harjakset ja muodostavat veden, syljen ja tahnan seoksesta rikkaan vaahdon. Sähköharja Philips tekee jopa 62 000 nopeaa liikettä minuutissa, jotka poistavat ruoanpalaset, plakin ja muun lian suusta. Se estää hammaskiven muodostumista, ikenien tulehduksia ja muita sairauksia. Se on hellävarainen ja sopii myös herkille hampaille tai verta vuotaville ikenille.

Pyyhkivä liike poistaa lian suoraan hammasta. Sen lisäksi Philips Sonicare työntää vettä syvälle hammasväleihin ja puhdistaa siis alueita, joihin tavallinen hammasharja ei pääse.

Philips Sonicare sonic-sähköhammasharjan edut

 • Tarjoaa useamman harjaustilan tehokkaaseen puhdistukseen.
 • Poistaa jopa 10 x enemmän plakkia.
 • Puhdistaa ikenet ja hampaat hellävaraisesti, vaikket hallitse puhdistustekniikkaa täydellisesti.
 • Poistaa jopa 100 % enemmän värjäytymiä.
 • Tarvitset vähemmän hammastahnaa.
 • Hieroo ikeniä hellävaraisesti ja parantaa niiden verenkiertoa.
 • Vesivirta puhdistaa tehokkaasti myös hammasvälit.
 • Sonicare-hammasharjat lataat helposti kätevän lataustelineen avulla, tyylikkäässä latauslasissa tai matkakotelossa latauksen merkkivalolla.

Valitse paras sähköhammasharja Sonicare

Valitse Sonicare-hammasharja tarpeidesi ja hampaidesi herkkyyden mukaan. Sonicare-hammasharjan vaihtopäät voit vaihtaa haluamallasi tavalla, tai koko perhe voi käyttää yhtä harjaspään tyyppiä. Valitse seuraavista tyypeistä:

 • Philips Sonicare DiamondClean on oikea valinta, jos haluat päästä mahdollisimmassa määrin eroon plakista ja värjäytymistä. Sonicare DiamondClean -harjaspäässä on erityiset tiheät harjakset, jotka poistavat hampaista jopa 100% enemmän pigmenttipisteitä kuin manuaaliset hammasharjat. DiamondClean tarjoaa useita harjaustiloja, joista jokainen löytää itselleen sopivan.
 • Philips Sonicare EasyClean poistaa plakin, epäpuhtaudet, ja ruoanpalaset varovasti ja tehokkaasti myös hammasväleistä ja ienrajasta. Tämä perusmalli tarjoaa ajastintoiminnon, joka huomauttaa sinua 2 minuutin jälkeen. Malli on hyvä valinta, jos olet ostamassa ensimmäistä sähköhammasharjaa.
 • Philips Sonicare FlexCare tarjoaa useita harjaustiloja. Joistakin FlexCare-hammasharjoista löydät myös UV-puhdistimen, joka poistaa bakteerit harjaspäiltä.
 • Philips Sonicare For Kids on todiste siitä, että sonic-sähköhammasharjat sopivat myös lapsille. Philipsin sonic-sähköhammasharjasta pehmeillä harjaksilla tulee hauska kumppani jokapäiväisessä hammashygieniassa. Hammasharja tarjoaa erilaisia harjaustiloja ja huvittaa lapsia hampaiden pesun aikana. Sen lisäksi hammasharja voidaan kytkeä Bluetooth teknologian avulla puhelimeen ja tarkastella näin puhdistusta.
 • Philips Sonicare HealthyWhite auttaa sinua saaman kirkkaamman hymyn. Tiheästi asetetut harjaspään harjakset todistettavasti poistavat värjäytymiä 2 viikon kuluessa. Perusharjaustilan Clean lisäksi voit valita myös valkaisutilan White – kaikki harjaustilat löydät kolmessa tehoasetuksessa.
 • Philips Sonicare ProtectiveClean tunnistaa parhaan mahdollisen harjaustilan sinun hampaillesi, vähentää ikenien verenvuotoa ja soveltuu käytettäväksi hammasrautojen, -kruunujen, -täyteaineiden tai -laminaattien kanssa.

Sonicare-sähköhammasharjan suositut ominaisuudet

 • Ajastin huolehtii puhdistusajasta puolestasi ja kehottaa sinua siirtymään seuraavaan suun alueeseen.
 • BrushSync on ominaisuus, joka muistuttaa, milloin harjaspää pitää vaihtaa.
 • Paineanturi varoittaa, jos painat liian kovaa hampaita vasten.
 • Tehoasetuksen valintaa arvostat, jos sinulla on herkät hampaat.
 • UV-puhdistuslaite poistaa bakteerit harjaspäiltä.

Kuinka puhdistaa hampaat sonic-sähköhammasharjalla Philips?

Ennen hampaiden harjaamista valitse harjaustila, joka vastaa odotuksiasi ja poistaa vaivasi. Valikoimasta löytyy harjausmoodeja, kuten hellävarainen ikenien hieronta, päivittäinen puhdistus, reipas minuutin puhdistus, mutta myös kolmen minuutin syväpuhdistus.

Levitä pieni määrä hammastahnaa harjaksiin ja aseta harjakset hampaita vasten. Värähtelevä harjaspää tuottaa pyyhkivän liikkeen. Älä unohda hampaiden takaosaa, purupintoja ja tietysti ikeniä. Hampaiden pesun jälkeen huuhtele harja ja anna sen kuivua.

Kuinka usein Sonicare-harjaspää pitää vaihtaa?

Hammasharjaa käytettäessä harjaspäät kuluvat. Vaihtamalla harjaspäät säännöllisesti saavutat parhaan puhdistustehon. Vaihda Philips harjaspäät kolmen kuukauden välein ja nauti täysin puhtaista hampaista ilman plakkia. Notino.fi -verkkokaupasta löydät laajan valikoiman Philips-vaihtopäitä, joista jokainen sopii kaikkiin tämän brändin hammasharjojen runkoihin.

Philips hammasvälisuutin ja muu lisähoito

Täydellisen tuloksen saavuttamiseksi on tärkeä myös laadukas hammastahna, suuvesi tai hammasvälisuutin Philips Sonicare, joka poistaa jäljellä jääneen lian ja bakteerit suustasi.