Skip to main content

PradaL'Homme L'Eau Eau de Toilette Miehille

1×
Prada L'Homme L'Eau Eau de Toilette Miehille
Prada L'Homme L'Eau Eau de Toilette Miehille
Erikoistarjoukset
50 ml
58,90

Varastossa | Koodi: PRA02115
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
torstai 3.2.2022
UPS Air Mail
maanantai 31.1.2022

Miesten Eau De Toilette -tuoksussa Prada L’Homme L’Eau on puoleensavetävä ja koukuttava aromi, joka luo aistillisen jännitteen.

  • puuvivahteinen chypre-tuoksu
  • elegantille ja aistilliselle miehelle
  • sopii sekä päivä- että iltakäyttöön

Tuoksun koostumus
Prada L’Homme L’Eau -tuoksun alkunuotit tuovat virvoitusta nerolin ja mehukkaan punaisen inkiväärin sitrusmaisilla aromeilla. Huumaavassa sydämessä lämmin ambra ja hempeä kurjenmiekka yhtyvät täydellisesti. Puuvivahteinen pohjatuoksu avautuu vähitellen hienojen puuterinuottien kautta, joita täydentävät lämmittävä santelipuu ja setri.

Tuotteen täydellinen koostumus

ALCOHOL DENAT, AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), LIMONENE, LINALOOL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, HEXYL CINNAMAL, CITRONELLOL, COUMARIN, ALPHA-ISOMETHYL, IONONE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, GERANIOL, FARNESOL, CITRAL, CI 60730 (EXT. VIOLET 2), CI 19140 (YELLOW 5), CI 17200 (RED 33), CI 42090 (BLUE 1) Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Neroli, Punainen Inkivääri
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Iiris, Meripihka
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Jauhemaiset Sävyt, Setri, Santelipuu
Tuoksuluokka
chypre, puumainen

Pradan muotinäytökset tuovat aina jotain uutta, odottamatonta ja vallankumouksellista. Heidän kokoelmansa ovat ainutlaatuisia, ja ne on luotu yhdistämällä näennäisesti ristiriitaisia elementtejä tarkoituksella herättää reaktio - olipa se sitten elävä ja tunnepitoinen tai älyllinen. Tämä energia ja ainutlaatuinen lähestymistapa heijastuu jokaisessa Prada-hajusteessa.  

Loistava idea, tietty tekniikka tai ainutlaatuinen aineosa - tyypillisessä Pradan hajusteessa on kaikki kolme ainesta. Sitä huolimatta se luodaan uudelleen jatkuvasti, hajotetaan pieniksi fraktioiksi ja yhdistetään johonkin odottamattomaan. Prosessi tuottaa aina jotain ennennäkemätöntä, usein suorastaan mystistä. Vanhat, tutut tuoksut löydetään uudelleen ja muutetaan uusiksi ja uskomattomiksi.

Aloita hajuaistillinen kauneuden ja ylellisyyden matka. Kokeile ikonista Prada Candy naisille tai klassista Prada Luna Rossa miehille ja anna itsesi kuljettaa tuntemattomiin alueisiin yhden maailman parhaimmista muotitalon taikuuden avulla.