PradaLuna Rossa Sport Eau de Toilette Miehille

Prada Luna Rossa Sport Eau de Toilette Miehille
Prada Luna Rossa Sport Eau de Toilette Miehille
100 ml
81,80

Varastossa | Koodi: PRA0555
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
maanantai 13.12.2021
UPS Air Mail
huomenna perjantai 3.12.2021

Keskitä kaikki voimasi yhteen päämäärään – voittoon. Miesten Eau De Toilette -tuoksu Prada Luna Rossa Sport on sekoitus maskuliinisia ainesosia, jotka vahvistavat pelottomuuttasi. Ole kerrassaan lyömätön ja nauti voiton ja ympäristön ihailun suloisesta tunteesta.

  • virkistävä itämaisen mausteinen tuoksu
  • kunnianhimoiselle ja urheilulliselle miehelle
  • tuo ripauksen itseluottamusta jokaiseen päivään

Tuoksun koostumus
Energian hyöky alkaa aromaattisen katajanmarjan kietoutuessa väkevään inkivääriin. Seuraavaksi hallitsee miehekäs laventeli, joka tuo sinulle henkistä voimaa. Tonkapapujen ja vaniljan makea yhdistelmä antaa tuoksulle kestävyyttä ja intensiteettiä, joita tarvitset suoritukseen keskittyessäsi.

Tuoksun tarina
Urheilu, liikunnan ilo ja voittamattomuuden tunne ovat inspiroineet vuodelta 2015 peräisin olevaa miesten tuoksua Prada Luna Rossa Sport. Puoleensavetävässä pullossa punainen lasi kohtaa sileän, hopeanvärisen metallin. Innoituksensa se on saanut purjehduksesta, jossa tarvitaan niin fyysistä voimaa kuin kestävyyttä ja nopeaa päätöksentekokykyä.

Tuotteen täydellinen koostumus

ALCOHOL DENAT., WATER (AQUA), PARFUM (FRAGRANCE), COUMARIN, LINALOOL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, ETHYLEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, LIMONENE. ALCOHOL OF VEGETAL ORIGIN 80% VOL. Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Inkivääri, Katajamarjat
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Laventeli
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Tonka Pavut, Vanilja
Tuoksuluokka
itämainen, mausteinen

Pradan muotinäytökset tuovat aina jotain uutta, odottamatonta ja vallankumouksellista. Heidän kokoelmansa ovat ainutlaatuisia, ja ne on luotu yhdistämällä näennäisesti ristiriitaisia elementtejä tarkoituksella herättää reaktio - olipa se sitten elävä ja tunnepitoinen tai älyllinen. Tämä energia ja ainutlaatuinen lähestymistapa heijastuu jokaisessa Prada-hajusteessa.  

Loistava idea, tietty tekniikka tai ainutlaatuinen aineosa - tyypillisessä Pradan hajusteessa on kaikki kolme ainesta. Sitä huolimatta se luodaan uudelleen jatkuvasti, hajotetaan pieniksi fraktioiksi ja yhdistetään johonkin odottamattomaan. Prosessi tuottaa aina jotain ennennäkemätöntä, usein suorastaan mystistä. Vanhat, tutut tuoksut löydetään uudelleen ja muutetaan uusiksi ja uskomattomiksi.

Aloita hajuaistillinen kauneuden ja ylellisyyden matka. Kokeile ikonista Prada Candy naisille tai klassista Prada Luna Rossa miehille ja anna itsesi kuljettaa tuntemattomiin alueisiin yhden maailman parhaimmista muotitalon taikuuden avulla.