Prada Olfactories Les Mirages - Midnight Train Eau de Parfum Unisex

Prada Olfactories Les Mirages - Midnight Train Eau de Parfum Unisex
Prada Olfactories Les Mirages - Midnight Train Eau de Parfum Unisex
100 ml

Koodi: PRA02884 | Tämä tuote on tilapäisesti loppu

Kuvaus Prada Olfactories Les Mirages - Midnight Train
Ainesosat

Unohda säännöt, rajat ja rajoitteet. Unisex-tuoksuvesi Prada Olfactories Les Mirages - Midnight Train sopii erinomaisesti jokaiselle, joka ei pelkää erottua joukosta.

  • ainutlaatuinen tuoksu ainutlaatuiselle henkilölle
  • unisex-tuoksu

Ainesosat

Composition
Meripihka, Sitruuna, Sitrushedelmä, Patsuli
Tuoksuluokka
itämainen, puumainen

Tietoja brändistä Prada

Pradan muotinäytökset tuovat aina jotain uutta, odottamatonta ja vallankumouksellista. Heidän kokoelmansa ovat ainutlaatuisia, ja ne on luotu yhdistämällä näennäisesti ristiriitaisia elementtejä tarkoituksella herättää reaktio - olipa se sitten elävä ja tunnepitoinen tai älyllinen. Tämä energia ja ainutlaatuinen lähestymistapa heijastuu jokaisessa Prada-hajusteessa.  

Loistava idea, tietty tekniikka tai ainutlaatuinen aineosa - tyypillisessä Pradan hajusteessa on kaikki kolme ainesta. Sitä huolimatta se luodaan uudelleen jatkuvasti, hajotetaan pieniksi fraktioiksi ja yhdistetään johonkin odottamattomaan. Prosessi tuottaa aina jotain ennennäkemätöntä, usein suorastaan mystistä. Vanhat, tutut tuoksut löydetään uudelleen ja muutetaan uusiksi ja uskomattomiksi.

Aloita hajuaistillinen kauneuden ja ylellisyyden matka. Kokeile ikonista Prada Candy naisille tai klassista Prada Luna Rossa miehille ja anna itsesi kuljettaa tuntemattomiin alueisiin yhden maailman parhaimmista muotitalon taikuuden avulla.

 

Arvostelu Prada Olfactories Les Mirages - Midnight Train