Ralph LaurenRomance Eau de Parfum Naisille

Ralph Lauren Romance Eau de Parfum Naisille
Ralph Lauren Romance Eau de Parfum Naisille
Erikoistarjoukset
100 ml
75,90

Koodi: RAL0085 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 24.9.2021
UPS Air Mail
tiistai 21.9.2021

Kuvaus Ralph Lauren Romance
Ainesosat

Oletko sisimmältäsi herkkä romantikko? Siiinä tapauksessa ihastut varmasti naisten Eau de Parfum -tuoksuun Ralph Lauren Romance. Tuoksu kuvastaa loputonta rakkautta, ja sitä on tosiaankin vaikeaa olla rakastamatta. Anna rakkauden aallon vietellä itsesi!

  • hedelmäinen kukkaistuoksu
  • romanttiselle naiselle
  • sopii arkeen ja romanttisiin kohtaamisiin

Tuoksun koostumus
Aistillinen ja romanttinen tuoksu avautuu makean litsin, tuoksuvan freesian, lempeän ruusun ja mausteisen inkiväärin vivahteisiin. Sitten esiin nousevat liljan, orvokin ja lootuksen puhtaat vivahteet, joita pohjatuoksussa täydentävät patsuli, viettelevä myski ja sammal.

Tuoksun tarina
Vuonna 1998 lanseeratun Ralph Lauren Romance -tuoksun on luonut kuuluisa parfymööri Harry Fremont. Tuoksun pullo on sisältönsä kaltaisesti puhdas ja elegantti.

Tuotteen täydellinen koostumus

ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER, BENZYL SALICYLATE, BENZYL ALCOHOL, LINALOOL, BENZOTRIAZOLYL DODECYL P-CRESOL, METHYL ANTHRANILATE, LIMONENE, HYDROXYCITRONELLAL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, GERANIOL, ISOEUGENOL, BENZYL BENZOATE, CITRAL, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, CI 15510 / ORANGE 4, CI 14700 / RED 4, CI 42090 / BLUE 1 (F.I.L. B225224/1). Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Inkivääri, Freesia, Litsi, Ruusu
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Lilja, Lootus, Violetti
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Sammal, Patsuli, Myski
Tuoksuluokka
hedelmäinen, kukkainen

Arvostelu Ralph Lauren Romance