RasasiHawas For Her Eau de Parfum Naisille

Rasasi Hawas For Her Eau de Parfum Naisille
Rasasi Hawas For Her Eau de Parfum Naisille
100 ml
57,90

Varastossa | Koodi: RSS0580
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
tiistai 25.1.2022
UPS Air Mail
huomenna torstai 20.1.2022

Kietoudu tuoksuun, jonka ansiosta mielialasi pysyy hyvänä koko päivän ajan. Naisten tuoksuvesi Rasasi Hawas For Her on optimismin ja onnen ilmentymä.

  • hedelmäinen tuoksu
  • modernille naiselle
  • päivittäiseen käyttöön sopiva tuoksu

Ainesosat

Composition
Punainen Omena, Granaattiomena, Jasmiini, Praliini, Vetiveriaheinä
Tuoksuluokka
itämainen, hedelmäinen

Antaudu Dubain Rasasi brändin ylellisten tuoksujen taikuuteen. Ne valloittavat jokaisen itämaisen tuoksujen tuntijan, mutta ovat yhtä ihania niillekin, jotka haluavat kevyempiä ja virkistäviä koostumuksia. Löydä nämä epätavalliset tuoksut kaukaisesta maasta.

 

Rasasi on perheyritys, joka perustettiin vuonna 1979. Sen perustajan Abdul Razzak Kalsekarin visio oli yksinkertainen – houkutella asiakkaita tarjoamalla korkeaa laatua, ainutlaatuisuutta ja yksinoikeutta jokaisessa Rasasi tuoksussa. Heidän itämaisiin tuoksuihin kuuluu Rasasi La Yuqawam Eau de Parfum – naisten versio sisältää sykkivää santelipuuta, herkullista kanelia ja myskiä, kun taas miesten versioon sisältyy meripihkaa, nahkaa ja mokkanahkaa, joihin liittyy puumaisia vivahteita.

Jos etsit jotain klassisempaa, kokeile Rasasi Blue Lady, joka on kuin kimppu tuoreita kukkia sitrushedelmän vivahteella. Hedelmäiset ja kukkaiset tuoksunuotit ovat myös aistillisen ja viehättävän Rasasi Hawas for Her Eau de Parfumin ytimessä. Tämä tuoksu on saatavana myös miehille tarkoitetussa versiossa, tällä kertaa meripihkan, bergamotin ja appelsiinikukan nuoteilla.