Schwarzkopf ProfessionalBlondme Aktivoiva Emulsiovoide

4×
Schwarzkopf Professional Blondme Aktivoiva Emulsiovoide
Schwarzkopf Professional Blondme Aktivoiva Emulsiovoide
2% 7 Vol. 1000 ml
10,90

Koodi: SCW2966 | Varastossa

Vain ammattikäyttöön

1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
tiistai 26.10.2021
UPS Air Mail
Not allowed

Kuvaus Schwarzkopf Professional Blondme
Ominaisuudet

Schwarzkopf Professional Blondme -kehite-emulsio on tarkoitettu sekoitettavaksi Blondme-värien ja -sävyvoiteiden kanssa. Se saa aikaa täydellisen vaalennuksen ilman epätoivottuja pohjasävyjä ja luo haluamasi kaltaisen vaalean sävyn.

Ominaisuudet:

  • varmistaa kauniin ja voimakkaan värin
  • pidentää värin kestoa
  • hoitaa hiuksia ja silottaa niiden kuituja
  • jättää hiukset pehmeiksi, kiiltäviksi ja kimmoisiksi
  • kosteuttaa hiuksia ja säilyttää niiden luonnollisen kosteuden

Käyttö:
7 vol. (2 %) voimakkuuden hapete on tarkoitettu sävytykseen ja kevyeen vaalennukseen hiuksissa, joille on jo tehty värinpoistokäsittely.

20 vol. (6 %) voimakkuuden hapete sopii perinteiseen vaalennukseen ja vaaleiden hiusten sävytykseen.

30 vol. (9 %) voimakkuuden hapete vaalentaa voimakkaasti, peittää harmaat hiukset ja valkoiset hiukset ja poistaa luonnollisen vaalean värin.

40 vol. (12 %) voimakkuuden hapete on tarkoitettu voimakkaaseen vaalentamiseen ja voimakkaiden harmaan sävyjen peittämiseen.

Ominaisuudet

Tarkoitus
Ammattimainen Hiusväri

Tietoja brändistä Schwarzkopf Professional

Ammattimainen lähestymistapa ja intohimo hiustenhoitoon ovat luonnehtineet Schwarzkopf Professionalia jo yli 100 vuoden ajan. Tuotemerkki ymmärtää hiuksia täydellisesti ja tietää, kuinka huolehtia niistä, jotta ne pystyisivät terveinä ja upeina. Tämä menestyvä ja dynaaminen tuotemerkki luotiin pienessä apteekissa Berliinissä, jota johti kemisti Hans Schwarzkopf.

 

Innovatiivisiin teknologioihin perustuvat hiustenhoitotuotteensa mullistivat hiustenhoitomaailman. Innovaatio, laatu ja luovuus ovat pysyneet brändin perusarvoina tähän päivään asti. Schwarzkopf Professional hiushoito on hiustenhoidon johtava brändi yli 7600 patenteilla ja kyvyllä löytää ratkaisuja vaativimmillekin asiakkaille.

Schwarzkopf Professional hiusvärit ovat brändin valikoiman ydin. Ne ylpeillevät verrattomalla laadullaan, joka syntyi monien koloristien, kampaajien ja muiden hiusten värjäysasiantuntijoiden väsymättömän työn ansiosta.

Arvostelu Schwarzkopf Professional Blondme1