Schwarzkopf Professional Igora Bonacrom Kulmakarvaväri Aktivaattorilla

Schwarzkopf Professional Igora Bonacrom Kulmakarvaväri Aktivaattorilla
Schwarzkopf Professional Igora Bonacrom Kulmakarvaväri Aktivaattorilla
10,70
Ammattikäyttöön Black 10 ml
Koodi: SCW1601 | Varastossa

Vain ammattikäyttöön

1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
maanantai 26.4.2021
UPS Air Mail
huomenna keskiviikko 21.4.2021

Kuvaus Schwarzkopf Professional Igora Bonacrom
Ominaisuudet

Etkö jaksa käyttää aamuisin aikaa kulmakarvojen ja ripsien meikkaamiseen? Schwarzkopf Professional Igora Bonacrom -kulma- ja ripsiväri antaa pitkään kestävän ja täydellisen lopputuloksen. Ripsesi ja kulmasi näyttävät aina hyviltä – heti aamulla herättyäsi, urheillessasi tai vaikkapa vedessä.

Ominaisuudet:

  • antaa ripsiin intensiivisen värin ilman ripsiväriä
  • korostaa kulmia ja tuo niihin väriä
  • sopii mainiosti kotikäyttöön
  • kestää pitkään
  • ei valu
  • pakkaus sisältää sekoitusastian, levityspuikon ja suojalaput luomille

Käyttö:
Puhdista ripset ja kulmakarvat huolellisesti. Levitä suojalappujen alapuolelle kasvovoidetta ja aseta suojalaput alaluomelle. Sekoita astiassa ripsiväri ja kehite. Levitä siveltimellä väri ripsiin ja kulmakarvoihin. Anna värin vaikuttaa – vaikutusaika riippuu halutusta tuloksesta. Poista ylimääräinen väri ripsistä lämpimään veteen kastetulla vanulapulla. Älä avaa silmiä ennen kuin väri on pesty kokonaan pois. Lue pakkaukseen kuuluva käyttöohje huolellisesti.

User's guide can be found HERE

Ominaisuudet

Sävy
musta
Vaikutus
vedenkestävä

Tietoja brändistä Schwarzkopf Professional

Ammattimainen lähestymistapa ja intohimo hiustenhoitoon ovat luonnehtineet Schwarzkopf Professionalia jo yli 100 vuoden ajan. Tuotemerkki ymmärtää hiuksia täydellisesti ja tietää, kuinka huolehtia niistä, jotta ne pystyisivät terveinä ja upeina. Tämä menestyvä ja dynaaminen tuotemerkki luotiin pienessä apteekissa Berliinissä, jota johti kemisti Hans Schwarzkopf.

 

Innovatiivisiin teknologioihin perustuvat hiustenhoitotuotteensa mullistivat hiustenhoitomaailman. Innovaatio, laatu ja luovuus ovat pysyneet brändin perusarvoina tähän päivään asti. Schwarzkopf Professional hiushoito on hiustenhoidon johtava brändi yli 7600 patenteilla ja kyvyllä löytää ratkaisuja vaativimmillekin asiakkaille.

Schwarzkopf Professional hiusvärit ovat brändin valikoiman ydin. Ne ylpeillevät verrattomalla laadullaan, joka syntyi monien koloristien, kampaajien ja muiden hiusten värjäysasiantuntijoiden väsymättömän työn ansiosta.

Arvostelu Schwarzkopf Professional Igora Bonacrom