Mine põhisisu juurde
Valentino Valentina Eau de Parfum naisille
Valentino Valentina Eau de Parfum naisille
Valentino Valentina Eau de Parfum naisille
Top notes
Bergamotti, Tryffeli
Middle notes
Mansikka, Jasmiini, Appelsiinipuun Kukka, Tuberoosa
Base notes
Meripihka, Setri, Vanilja
Tuoksuluokkaitämainen, kukkainen

Ole lumoava, ole röyhkeä, ole oma itsesi! Naisten Eau De Parfum -tuoksu Valentino Valentina on itämainen kukkaistuoksu täynnä ristiriitaisuuksia. Se tuo mieleen aistillisen ja häpeämättömän, sovinnaisuuksia väistävän kauneuden. Se luonnehtii täydellisesti ihannenaista ja aistillista karismaa. Tuoksu on kuin luotu nuorille, kahlitsemattomille naisille, jotka mielellään provosoivat, mutta ovat samalla sisältä hauraita ja tunteellisia ja etsivät tosirakkautta.

  • itämainen kukkaistuoksu
  • naiselle, joka provosoi mielellään
  • sopii päivittäiseen käyttöön

Tuoksun koostumus
Valentina-tuoksu lumoaa sinut välittömästi bergamotin odottamattomalla raikkaudella, jota täydentää epätavallinen, arvokas tryffeli. Muut ainesosat kätkeytyvät kevyen makeaan kukkaissydämeen. Löydät sieltä makean mansikan, silkkisen jasmiinin, maagisen appelsiininkukan ja lumoavan tuberosan. Pohjatuoksun muodostavat ambra, lämmittävä setri ja herkullinen vanilja.

Tuoksun tarina
Valentino Valentina -tuoksu tuotiin markkinoille vuonna 2011. Tuoksuyhdistelmän takana ovat kuuluisat parfymöörit Alberto Morillas ja Olivier Cresp. Kasvonsa tuoksulle on antanut karismaattinen malli Freja Beha Erichsen.

ValentinoValentina Eau de Parfum naisille

1×
80 ml
122,60

Varastossa | 153,25 / 100 ml, sis. alv:n | Koodi: VAL0066
1
PostNord Toimitus kotiin
tiistai 28.5.2024
Nouto myymälästä
maanantai 27.5.2024
UPS Air Mail
huomenna torstai 23.5.2024