Vartalosuihkeet

Parhaiten myyvät

Helli aistejasi eksoottisten hedelmien, raikkaan tuulen tai aistikkaan vaniljan miellyttävällä tuoksulla. Kokeile ihania vartalosuihkeita eli body mistejä, joiden hyödyistä voit nauttia kesän lisäksi myös muina vuodenaikoina!

Myös vartalotuoksuksi kutsuttu vartalosuihke on hienojakoinen aerosoli, joka asettuu vartalolle suihkautuksen jälkeen. Vartalosuihkeen koostumus on parfyymia kevyempi, pehmeämpi ja miedompi, ja siksi onkin loistava kesäinen vaihtoehto suosikkituoksullesi.

Voit itse päättää, miten haluat käyttää vartalosuihketta. Se virkistää mukavasti kehoa ja mieltä, ja voit suihkauttaa tuoksua niin iholle kuin hiuksiin, lempihuiviin tai vaikkapa olohuoneeseen.

Vartalotuoksun tuoksu kestää tavallisesti 34 tuntia eli kyse on parfyymia lyhytkestoisemmasta tuoksusta. Voit siis vaihdella tuoksuja päivän aikana tilanteen tai mielialan mukaan.

Suosituimpia tuoksuja ovat muun muassa tunnettujen parfyymivalmistajien Victoria's Secret, Guess, Kenzo ja Dolce & Gabbana vartalosuihkeet. Meiltä saat myös miesten vartalosuihkeet tai glitteriä sisältävät vartalosuihkeet erityisiä tilanteita varten.