Versace Dylan Blue Pour Femme Eau de Parfum Naisille

Versace Dylan Blue Pour Femme Eau de Parfum Naisille
Versace Dylan Blue Pour Femme Eau de Parfum Naisille
Ilmainen toimitus
100 ml
83,20

Koodi: VER04861 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
torstai 22.4.2021
UPS Air Mail
maanantai 19.4.2021

Kuvaus Versace Dylan Blue Pour Femme
Ainesosat

Hienostunut, voimakas ja elegantti. Kuvaus ei sovi ainoastaan sinuun, vaan myös Versace Dylan Blue Pour Femme -tuoksuun. Rakastu tähän sensuelliin tuoksuun jo ensinuuhkaisulla ja -vilkaisulla. Saat siitä ainutlaatuista säihkettä.

  • kukkais-, hedelmä- ja puuvivahteinen tuoksu
  • naisille, jotka tietävät mitä tahtovat
  • sopii arkikäyttöön ja erityistilaisuuksiin

Tuoksun koostumus
Virkistävä mustaherukka ja vihreä omena hallitsevat alkutuoksua, jolle värikkyyttä tuovat apila, lemmikki ja shiso-kasvin lehdet. Sydäntuoksu kuuluu täyteläisille kukkaisnuoteille, joissa tuntuu mehukkaan persikan kosketus. Sensuellin ja pitkäkestoisen nautinnon takaa pohjatuoksun yhdistelmä myskiä, storaksia, patsulia ja miedon puuvivahteisia nuotteja.

Tuoksun tarina
Dylan Blue Pour Femme esiteltiin vuonna 2017 vastinparina miesten menestyksekkäälle Dylan Blue -tuoksulle vuodelta 2016. Donatella Versacen itsensä mukaan tuoksu on kunnianosoitus naisellisuudelle, ja ilahduttaa erityisesti niitä naisia, jotka tiedostavat ruumiinsa ja sielunsa voimat. Kreikkalaisen amforan inspiroima pullo symboloi ajatonta eleganssia.

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Veripeippi, Apila, Mustaherukka, Lemmikki, Granny Smith Omena
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Rosyfolia®, Omenaruusu, Persikka, Petalia, Arabian Jasmiini
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Myski, Storaksi, Patsuli, Valkoiset Metsät
Tuoksuluokka
hedelmäinen, kukkainen, puumainen

Tietoja brändistä Versace

Brändin perusti vuonna 1978 Gianni Versace. Hän oli ollut erittäin edistyksellinen ja eksentrinen nuoruudestaan asti, ja hänestä tuli nopeasti karismaattinen ja maailmankuulu suunnittelija. Versacesta on tullut johtava kansainvälinen muotitalo ja italialaisen ylellisyyden ja ajattoman muodin symboli kaikkialla maailmassa. Versacen aftershavet miehille ja tuoksut naisille heijastavat intohimoa, viettelyä ja provokaatiota. Niistä voi tuntea myöskin rakkauden italialaiseen perinteeseen ja perheperintöön. Tuoksut valmistavat kuuluisat parfymistit, jotka luovat täydelliset tuoksukoostumukset. Ensimmäinen Versace tuoksu – Gianni Versace naisille lanseerattiin vuonna 1981. Koko tuotevalikoima sisältää tänään yli 50 eau de toilette ja eau de parfum. Kokeile Versacen spontaania tuoksua italialaisella temperamentilla itse.

Arvostelu Versace Dylan Blue Pour Femme