Versace Man Eau Fraîche Eau de Toilette Miehille

2×
Versace Man Eau Fraîche Eau de Toilette Miehille
Versace Man Eau Fraîche Eau de Toilette Miehille
Ilmainen toimitus
100 ml
60,40

Koodi: VER0049 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
maanantai 19.4.2021
UPS Air Mail
torstai 15.4.2021

Kuvaus Versace Man Eau Fraîche
Ainesosat

Ammenna Välimeren voimaa. Eau De Toilette -tuoksu Versace Man Eau Fraîche on Versace Man -tuoksun raikkaampi versio, ja sen vesimäinen luonne on voimakkaampi. Tuoksu on täydellinen kumppani miehelle, joka ei halua sulautua joukkoon, vaan kiinnittää itseensä huomiota persoonallisella tyylillään ja vetovoimallaan.

  • raikas, vesimäinen ja puuvivahteinen tuoksu
  • miehelle, joka ei pelkää olla huomion keskipisteenä
  • tuoksun suunnitteli vuonna 2006 parfymööri Olivier Cresp

Tuoksun koostumus
Ensiksi sinua raikastavat säihkyvän bergamotin ja sitruunan nuotit yhdessä mehukkaan, jasmiinia muistuttavan karambolan kanssa. Esituoksussa on sen lisäksi myös palisanteria, joka antaa tuoksuyhdistelmälle puu- ja ruusuvivahteita, ja voimakasta, mausteista kardemummaa. Sydäntuoksu koostuu setripuusta, jota täydentävät yrttisen salvian ja pikantin pippurin nuotit.

Myös Versace Man Eau Fraîche -tuoksun pohja on puuvivahteinen. Pääroolissa on plataanin, lämpimän ambran ja myskin sekoitus. Ainutlaatuisen vivahteen pohjatuoksulle antaa makean huumaava, kevyesti kukkainen ja mausteinen sahrami.

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Karambola, Sitruuna, Ruusupuu, Bergamotti, Kardemumma
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Pippuri, Salvia, Setri
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Plataani, Myski, Puiset Vivahteet, Sahrami, Meripihka
Tuoksuluokka
akvaattinen, puumainen

Tietoja brändistä Versace

Brändin perusti vuonna 1978 Gianni Versace. Hän oli ollut erittäin edistyksellinen ja eksentrinen nuoruudestaan asti, ja hänestä tuli nopeasti karismaattinen ja maailmankuulu suunnittelija. Versacesta on tullut johtava kansainvälinen muotitalo ja italialaisen ylellisyyden ja ajattoman muodin symboli kaikkialla maailmassa. Versacen aftershavet miehille ja tuoksut naisille heijastavat intohimoa, viettelyä ja provokaatiota. Niistä voi tuntea myöskin rakkauden italialaiseen perinteeseen ja perheperintöön. Tuoksut valmistavat kuuluisat parfymistit, jotka luovat täydelliset tuoksukoostumukset. Ensimmäinen Versace tuoksu – Gianni Versace naisille lanseerattiin vuonna 1981. Koko tuotevalikoima sisältää tänään yli 50 eau de toilette ja eau de parfum. Kokeile Versacen spontaania tuoksua italialaisella temperamentilla itse.

Arvostelu Versace Man Eau Fraîche2