Victoria's SecretMulti Set Lahjasetti Vi. Naisille

Victoria's Secret Multi Set Lahjasetti Vi. Naisille
Victoria's Secret Multi Set Lahjasetti Vi. Naisille

Koodi: VIS04916 | Tämä tuote on tilapäisesti loppu

Pure Seduction Tuoksuva Vartalosuihke 125 ml + Pure Seduction, Love Spell, Aqua Kiss Vartalovoide 3x100 ml

Kuvaus Victoria's Secret Multi Set
Ainesosat

Ylellinen tuoksu on aina oikea valinta, kun haluat todella ilahduttaa läheisiäsi. Naisten tuoksusetti Victoria's Secret Multi Set kauniissa pakkauksessa moninkertaistaa lahjan saajan ilon. Satsaa täydellisen sointuvan sarjan taikaan ja voit olla varma, että se tuottaa iloa vastaanottajalle.

Ominaisuudet:

  • ainutlaatuinen mahdollisuus kokeilla useita lempimerkkisi tuoksuja
  • ilahduttaa kaikkia naisia

Setin sisältö:

  • Pure Seduction Tuoksuva Vartalosuihke 125 ml
  • Pure Seduction, Love Spell, Aqua Kiss Vartalovoide 3x100 ml

Ainesosat

Tuoksuluokka
hedelmäinen, kukkainen
Sarjan Tyyppi
Lahjasetti

Tietoja brändistä Victoria's Secret

Muutu vietteleväksi enkeliksi ja häikäise kaikki ympärilläsi olevat. Victoria's Secret tuoksut hurmaavat aistejasi riippumatta siitä, haluatko tuntea olosi herkäksi, aistilliseksi tai hieman hienostuneeksi.

 

Kaikki tietävät Victoria's Secret viettelevien alusvaatteiden valmistavana brändinä, joka on ollut suosittu vuodesta 1977 lähtien. Nykyään brändi valmistaa myös kuuluisten parfymistien suunnittelemia kauneudenhoitotuotteita, ja monet ainutlaatuisista Victoria's Secrets :in tuoksuista ovat tulleet suosituiksi ympäri maailmaa.

Voit valita Victoria's Secret vartalosuihkeen makusi mukaan, haluatpa sitten jotain makeaa, kukkaista tai hieman eksoottista. Voit valita myös erittäin suositun ja upean Victoria's Secret Bombshell Eau de Parfum. Se on aistillinen tuoksu, joka on täynnä luonnollista seksikkyyttä, jota täydentää rentouttava, meditatiivinen kosketus. Onkin mahdollista, että rakastat kookospähkinän virkistävää tuoksua. Valitse tällöin Victoria's Secret Coconut Passion vartalosuihkeen, vartalopesun ja vartalovoiteen muodossa.

Arvostelu Victoria's Secret Multi Set