Victoria's SecretMulti Set Lahjasetti XI. Naisille

Victoria's Secret Multi Set Lahjasetti XI. Naisille
Victoria's Secret Multi Set Lahjasetti XI. Naisille

Koodi: VIS05000 | Tämä tuote on tilapäisesti loppu

Pure Seduction, Love Spell, Velvet Petals, Bare Vanilla vartalosuihke 4 x 125 ml

Kuvaus Victoria's Secret Multi Set
Ainesosat

Etsitkö ihanteellista lahjaa tyttöystävällesi, siskollesi tai äidillesi? Naisten tuoksusetti Victoria's Secret Multi Set loihtii takuuvarmasti hymyn läheistesi kasvoille.

Ominaisuudet:

  • ainutlaatuinen mahdollisuus kokeilla useita lempimerkkisi tuoksuja
  • sisältää merkin bestsellerit
  • ilahduttaa kaikkia naisia

Setin sisältö:

  • Pure Seduction, Love Spell, Velvet Petals, Bare Vanilla vartalosuihke 4 x 125 ml

Ainesosat

Tuoksuluokka
hedelmäinen, kukkainen
Sarjan Tyyppi
Lahjasetti

Tietoja brändistä Victoria's Secret

Muutu vietteleväksi enkeliksi ja häikäise kaikki ympärilläsi olevat. Victoria's Secret tuoksut hurmaavat aistejasi riippumatta siitä, haluatko tuntea olosi herkäksi, aistilliseksi tai hieman hienostuneeksi.

 

Kaikki tietävät Victoria's Secret viettelevien alusvaatteiden valmistavana brändinä, joka on ollut suosittu vuodesta 1977 lähtien. Nykyään brändi valmistaa myös kuuluisten parfymistien suunnittelemia kauneudenhoitotuotteita, ja monet ainutlaatuisista Victoria's Secrets :in tuoksuista ovat tulleet suosituiksi ympäri maailmaa.

Voit valita Victoria's Secret vartalosuihkeen makusi mukaan, haluatpa sitten jotain makeaa, kukkaista tai hieman eksoottista. Voit valita myös erittäin suositun ja upean Victoria's Secret Bombshell Eau de Parfum. Se on aistillinen tuoksu, joka on täynnä luonnollista seksikkyyttä, jota täydentää rentouttava, meditatiivinen kosketus. Onkin mahdollista, että rakastat kookospähkinän virkistävää tuoksua. Valitse tällöin Victoria's Secret Coconut Passion vartalosuihkeen, vartalopesun ja vartalovoiteen muodossa.

Arvostelu Victoria's Secret Multi Set