Mine põhisisu juurde

Miten valita high-tech-seksiväline

Rakastatko uusinta teknologiaa ja high-tech-elektroniikkauutuuksia? Entä erotiikkapuoli? Oletko joskus harkinnut älykkään seksivälineen hankkimista?
Valmistajat ovat kulkeneet jo aikamoisen matkan nautinnon maailmassa, ja löydätkin markkinoilta älyvibraattoreita sekä kuulavibraattoreita, joita voi ohjata puhelimella vaikkapa maapallon toiselta puolen. Tällaisten lelujen kanssa et koskaan enää ole yksinäinen.


 Miten high-tech eroaa muusta?

High-tech-seksivälineet tarjoavat lukemattomia mahdollisuuksia, vievät sinut aivan uusiin ja tuntemattomiin ulottuvuuksiin sooloseksin maailmassa ja takuuvarmasti myös piristävät seksielämääsi kumppanin kanssa.
Suurin ero ja etu perinteisiin seksileluihin verrattuna on mahdollisuus ohjaamiseen älypuhelimella tai älykellolla. Tästä on iloa vaikkapa pitkillä työmatkoilla, jolloin voit tavata kumppanisi videoyhteyden avulla ja antaa hänen etänäkin johdattaa sinut nautinnon huipulle.

Jos vekottimet kiinnostavat sinua enemmänkin, löydät varmasti high-tech-erotiikasta odottamattoman peliominaisuuden. Mobiilisovelluksessa voit nimittäin siirtyä seuraaville tasoille, seurata polttamiasi kaloreita tai asettaa oman “treeniohjelman”.

Entä mitä sanot rytmikkäästä värinästä lempimusiikkisi tahtiin? Kuulostaa aika mahtavalta.

Älykäs kuulavibraattori

Kauko-ohjauksella toimiva kuulavibraattori on pieni, mutta erittäin tehokas lelu uusien ulottuvuuksien löytämiseen. Se on yksi suosituimmista seksileluista, joka suorastaan kutsuu kokeilemaan ja leikkimään niin yksin kuin yhdessäkin.
Kuulavibraattorin pehmeä silikonipinta kutsuu sinua hyväilyihin. Saat sen sisääsi helposti ja mukavasti käyttämällä vesipohjaista liukuvoidetta, joka ei vahingoita silikonia. Kuulavibraattorin käyttö on helppoa ja erittäin intuitiivista. Aseta sen suurempi osa vaginaan, ja voit alkaa nauttia ihanista värinöistä.

 

Kuulavibraattoreissa on jopa 10 yleisohjelmaa ja loputtomasti mahdollisuuksia omien luomiseen. Voit tallentaa ne listallesi ja antautua parhaimpiin värinöihin uudelleen ja uudelleen.
Äärimmäisen tyydytyksen antaa musiikkitoiminto, jonka ansiosta kuulavibraattori värisee lempimusiikkisi tahtiin. Rakastitpa sitten Beethovenia, lattarisambaa tai jotain raskaampaa, voimme taata, ettei musiikin kuuntelu enää palaa entiselleen.
Kuulutko salaisuuksia rakastaviin naisiin? Kuulavibraattorista voit nauttia missä ja milloin tahansa. Vaikkapa baarissa tai pitkässä ja tylsässä koulutuksessa. Sisällä olevaa vibraattoria nimittäin ei voi mitenkään huomata tai kuulla. Sinut voi paljastaa ainoastaan autuas hymy.

Vinkki! Haluatko vahvistaa lantionpohjaasi? Kuulavibraattori on hyvä apuväline!

 

Katso koko teksti piilota teksti

Kauko-ohjattavat parivibraattorit

Vibraattorit ovat kokeneet viime aikoina vallankumouksen ja edustavat ulkoasultaan mitä erimuotoisimpia ja -värisimpiä design-leluja. Ulkoasun lisäksi myös teknisellä puolella on koettu innovaatioita. Oletko jo tutustunut vaikkapa pariskunnille tarkoitettuun älyvibraattoriin?
Visuaalisesti ja toiminnoiltaan se muistuttaa kuulavibraattoria. Tunnistat sen U-kirjaimen muodosta, jonka ansiosta se stimuloi samanaikaisesti klitorista, G-pistettä sekä kumppanin penistä. Miten?! Helposti.

 

Laita varren toinen pää sisääsi yhdessä kumppanin peniksen kanssa ja anna toisen pään kiihottaa klitoristasi. Ja koska kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, vilkaise alempaa, miltä parivibraattori oikeastaan näyttää ja… käytä mielikuvitustasi.
Kaikkien seksilelujen valinnassa kiinnitä huomiota myös niiden vesitiiviyteen, sillä kaikkia niistä ei voi käyttää kylpyammeessa tai suihkussa.

Katso koko teksti piilota teksti

Yksi sovellus, monta välinettä

Ehdoton joka naisen must-juttu yöpöydällä on klitoriskiihotin. Pieni ja erittäin huomaamaton lelu, joka yhdistelee ainutlaatuisia paineaaltoja ja värinää. Laite kuljettaa sinut huipulle jo muutamassa minuutissa, ja se on saatavilla myös suloisessa matkakoossa, joka mahtuu joka käsilaukkuun.
Entä mitä kumppanille? Kokeile vaikkapa penisrengasta, joka (hellävaroen!) puristaa peniksen verisuonia mahdollistaen näin pidemmän ja kovemman erektion. Tavallisesti laitteessa on useita värinävoimakkuuksia, joita voi säätää suoraan renkaasta tuomaan mielihyvää molemmille.