Mine põhisisu juurde

Aramis-tuoksut

Aramis

Hienostuneisuus, miehekkyys ja ensiluokkainen laatu eivät koskaan poistu muodista. Osoitus siitä on myös Artemis-tuoksu samannimiseltä merkiltä, ensimmäinen tavarataloissa myynnissä oleva ylellinen miesten tuoksu, joka edelleen - oltuaan kymmeniä vuosia markkinoilla - nauttii suosiota ajattomuutensa ansiosta.

Artemis-merkin tarina ulottuu vuoteen 1964. Nimensä se sai yhdeltä Alexandre Dumasin legendaarisen romaanin kolmesta muskettisoturista. Artemis-tuoksuyhdistelmissä on usein puun tai raikkaan sitruksen sävyjä, ja niissä ruumiillistuvat miehekkyys ja hienostuneisuus, ja niiden kehittämiseen osallistuvat kansainväliset eturivin parfymöörit.

Kokeile vaikkapa sinut hetkessä aurinkoiseen Kuubaan vievää Aramis Havana –toilettivettä miehille, puun aromeja täynnä olevan Aramis New Westin aromaattisia tuoksuja tai Aramis-tuoksua Aramis Calligraphy, jonka pääosassa ovat agarpuu ja ruusu. Huomionarvoinen on myös Aramis Tuscany Per Uomo -toilettivesi, maalauksellisen Toscanan inspiroima. Merkin kokoelmista ei luonnollisesti myöskään puutu Aramis-partabalsami, joka rauhoittaa kokonaisvaltaisesti ja saa samalla ihon tuoksumaan.

Katso koko teksti piilota teksti