Artdeco Glossy Lip Volumizer Huulikiilto Romahtavalla Vaikutuksella

Artdeco Glossy Lip Volumizer Huulikiilto Romahtavalla Vaikutuksella
Artdeco Glossy Lip Volumizer Huulikiilto Romahtavalla Vaikutuksella
Sävy 1930 Cool Nude 6 ml

Koodi: ART2835 | Tämä tuote on tilapäisesti loppu

Kuvaus Artdeco Glossy Lip Volumizer
Ominaisuudet

Anna hymysi vangita katseet. Huulien täyteläisyyttä lisäävä Artdeco Glossy Lip Volumizer -huulikiilto saa huulesi näyttämään suuremmilta ja tekee niistä viettelevän kiiltävät, pehmeät ja sileät.

Ominaisuudet:

  • ravitsee ja hoitaa huulia
  • tekee huulista täyteläiset ja kiiltävät
  • jättää huuliin paksun kerroksen, joka ei ole tahmea
  • tuoksuu tuoreelta piparmintulta ja vaniljalta
  • miellyttävä voidemainen koostumus

Ainesosat:

  • hyaluronihappo – pitää huulet kosteina
  • mangovoi – antaa huulille ravitsevaa hoitoa

Käyttö:
Levitä huulikiiltoa tasaisesti huulille. Levitä useampi kerros, jos haluat huulistasi vieläkin täyteläisemmät ja kiiltävämmät.

Ominaisuudet

Sävy
pinkki
Aktiiviset ainesosat
hyaluronihappo
Vaikutus
kiiltävä, suurentava

Tietoja brändistä Artdeco

Artdeco perustettiin vuonna 1985. Brändillä oli visio luoda kosmetiikkatuotteita, jotka ovat inspiroituneita rakkaudesta kauneuteen. Kova kiinnostus uusiin trendeihin ja korkealaatuisiin tuotteisiin, jotka ovat saatavilla kaikille naisille, saivat Artdecon melkein heti Saksan huippukosmetiikkabrändien joukkoon. Nyt Artdeco on rakastettu yli 78 maassa ympäri maailmaa. Artdeco tietää, että jokainen nainen on ainutlaatuinen ja jokaisella on oma tyyli ja mieltymykset hänen kauneutensa korostamiseksi.

 


Artdeco kunnioittaa tätä ainutkertaisuutta ja antaa tuotteidensa monimuotoisuuden ansiosta jokaiselle naiselle mahdollisuuden korostaa omaa ainutlaatuista kauneuttaan juuri haluamallaan tavalla. Laaja värivalikoima, lukemattomia erikoistuotteita ja mahdollisuus valita oma yksilöllinen sävyvalikoima, mikä takaa kokonaisvaltaisen, mutta samalla räätälöidyn kokemuksen kosmetiikastasi. Kokeile Artdeco-brändin meikkiä, vaivatonta vaihtoehtoa eksklusiivisille brändeille – ja kokeile itse, että laadukkaiden tuotteiden ei tarvitse olla saavuttamattomia.

Arvostelu Artdeco Glossy Lip Volumizer