Atelier Cologne Love Osmanthus Hajuvesi Unisex

Atelier Cologne Love Osmanthus Hajuvesi Unisex
Atelier Cologne Love Osmanthus Hajuvesi Unisex
Ilmainen toimitus
30 ml
60,00

Koodi: ATC04249 | Varastossa
1
Lahja sinulle
20% alennus valikoiduista merkeistä koodilla notino20. Alennus ei koske tarjous- ja poistotuotteita.
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 24.9.2021
UPS Air Mail
huomenna perjantai 17.9.2021

Kuvaus Atelier Cologne Love Osmanthus
Ainesosat

Unisex-tuoksu. Valmistettu Ranskassa. Sisältää 93 % korkealaatuisia luonnollisia ainesosia.

Kun kiinalaisen osmanthusin makea kukkaisaromi yhdistyy italialaisen sitruunan säkenöivään tuoksuun, syntyy sanalla sanoen vastustamaton yhdistelmä. Siitä todisteena on unisex-parfyymi Atelier Cologne Love Osmanthus, joka kätkee sisäänsä mainiosti niin naisille kuin miehillekin soveltuvan aistillisen elegantin tuoksun.

  • sitruksinen tuoksu kukkaisvivahteella
  • unisex-tuoksu – ihanteellinen sekä naiselle että miehelle
  • sisältää 93 % luonnollisia ainesosia

Tuoksun koostumus
Tuoksun alussa tunnet kiinalaisen osmanthusin makean kukkaistuoksun. Sen jälkeen tuoksun ytimessä tuoksuu aurinkoisen Italian sitruuna. Iholla pisimpään viipyvä pohjatuoksu tuo häivähdyksen lämmintä setripuuta.

Tuoksun tarina
Love Osmanthus Atelier Cologne -tuoksu sisältää 93 % korkealaatuisia luonnollisia ainesosia. Tuoksun valmistuksessa on painotettu raaka-aineiden äärimmäisen korkean laadun ja uusiutuvien luonnonvarojen lisäksi luonnon säästämistä. 

Tuotteen täydellinen koostumus

ALCOHOL DENAT., PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER, LIMONENE, CITRAL, LINALOOL, CITRONELLOL, BENZYL ALCOHOL, GERANIOL, CINNAMAL (F.I.L. B237047/1). , LES LISTES D'INGR&EACUTE,DIENTS ENTRANT DANS LA COMPOSITION DES PRODUITS DE NOTRE MARQUE SONT R&EACUTE,GULI&EGRAVE,REMENT MISES &AGRAVE, JOUR. AVANT D'UTILISER UN PRODUIT DE NOTRE MARQUE, VOUS &ECIRC,TES INVIT&EACUTE,S &AGRAVE, LIRE LA LISTE D'INGR&EACUTE,DIENTS FIGURANT SUR SON EMBALLAGE AFIN DE VOUS ASSURER QUE LES INGR&EACUTE,DIENTS SONT ADAPT&EACUTE,S &AGRAVE, VOTRE UTILISATION PERSONNELLE. Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Kiinalainen Osmanthus
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Italian Sitruuna
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Setripuu
Tuoksuluokka
Sitrushedelmä, kukkainen

Tietoja brändistä Atelier Cologne

Raikkaita, elegantteja ja puhtaita kuin kölninvesi mutta voimakkaita ja pitkäkestoisia kuin parfyymi. Sellaisia ovat ranskalaisen Atelier Cologne -merkin tuoksut. Atelier Cologne aloitti ensimmäisenä parfyymitalona legendaarisen Eau de Colognen inspiroimien puhtaiden tuoksujen valmistuksen. Atelier Cologne -parfyymit sisältävät keskimäärin 18 % tuoksuöljyjä, ja ne valmistetaan Ranskassa. Tuoksujen koostumukset sisältävät ensiluokkaisia, luonnosta peräisin olevia ainesosia, jotka on tuotettu hellävaraisesti kestävistä lähteistä.

Atelier Cologne -merkin takana on ranskalais-italialainen pariskunta Christophe Cervasel ja Sylvie Ganter. Tutustuttuaan toisiinsa he havaitsivat nopeasti, että heitä yhdistää niin rakkaus kuin myös intohimo legendaarista Eau de Cologne -kölninvettä kohtaan. He unelmoivat yhdessä raikkaan, elegantin ja helposti käytettävän tuoksun luomisesta. Vuonna 2009 heidän unelmansa toteutui, kun he yhdessä perustivat Atelier Cologne -parfyymitalon.

Merkin suosituimpiin tuoksuihin kuuluvat sitruksen ja appelsiinin täyteinen Atelier Cologne Orange Sanguine, mehukkaan mandariinin tuoksuinen Atelier Cologne Clémentine California ja itämainen tuoksu Atelier Cologne Ambre Nue. Vaniljan ystävät hullaantuvat Atelier Cologne Vanille Insensée -tuoksusta, ja sitruksinen Atelier Cologne Cedrat Enivrant sopii puolestaan täydellisesti niin kuumiin kesäpäiviin kuin muihinkin tilaisuuksiin.

Arvostelu Atelier Cologne Love Osmanthus